Bir forumda adım ve açık adresim verilerek benim ağzımla küfür edilmiş
2006 yılında üye olduğum bir forum sitesine bir kez girip bir mesaj yazmıştım. Uzun zaman geçti.
Geçen günler can sıkıntısıyla google da kendi isim ve soy ismimi tırnak içinde arattırdığımda üye olduğum o siteyi ve bir takım küfürlü yazıları farkettim. Derhal linke tıklayarak sayfayı açtım.
Gördüklerim karşısında dehşete ve sinire kapıldım. Çünkü benim kullanıcı adım ve şifremle foruma girilmiş ve sitenin adminlerine öncelikle ağıza alınmayacak küfürler edilmiş. Okuduğumda benim bile kan beynime sıçradı.
Küfürlerin sonunda da yine küfürler edilerek
"... yiyosa gelin beni bulun. ........... ilinde, .... ilçesinde ... falanca okulda 1/A sınıfı öğretmeniyim"
şeklinde açıkça adım adresim, tüm bilgilerim verilmiş ve adeta benim adresime davet edilmişler.
Ne yapmalıyım bilmiyorum... Benim kullanıcı adımı ve şifremi bularak giren bu kişi kimdir, nereden, hangi bilgisayardan bu mesajı yazmıştır, IP adresinden tespit edilebilir mi?
Hukuki olarak bir sonuca varabilir miyim? Yoksa aldırmayıp yoluma devam mı etmeliyim?
Re: Bir forumda adım ve açık adresim verilerek benim ağzımla küfür edilmiş
mesaji atanin ip nosundan agri atan kisinin siz olup olmadigi hususunda ipucu elde edilebilir eger atilan mesaj internet kafeden atilmadiysa, rahat olun yani bisey olmaz forumlar bu sekilde kendini bilmezlere ragbet gostermez