Eşim çocuklarımı göstermiyor
Eşime boşanma davası açıcagım şiddetli geçimsizlik üzerine. Ama eşim benden boşanmak istemiyor. Eşimle ayrı yaşıyoruyz şu an. Bana da çocuklarımı göstermeyeceğini söylüyor. Mahkemeden bir karar çıkana kadar. Bu süre zarfında çocuklarımı görmeye hakkım var mıdır? Eğer varsa ve hala çocuklarımı bana göstermezse hangi yollara başvurmalıyım. Mesela karokola gidip şikayette bulunmam işe yarmı. Böyle bir hakkım var mı?
Re: Eşim çocuklarımı göstermiyor
Benim de başımda ayn sorun var. Savcılığa gidip suç duyurusunda bulunabilirsin. O zaman göstermek zorunda. Yoksa hapis cezası bile alabilirmiş. Boşanma davası açtıktan sonrada velayet annelerine verilse bile haftada 1-2 gün senin görme hakkın oluyor.
Alıntı:
mmuren rumuzlu üyeden alıntı
Benim de başımda ayn sorun var. Savcılığa gidip suç duyurusunda bulunabilirsin. O zaman göstermek zorunda. Yoksa hapis cezası bile alabilirmiş. Boşanma davası açtıktan sonrada velayet annelerine verilse bile haftada 1-2 gün senin görme hakkın oluyor.
Mahkeme size çocukları görmenizle ilgili kararı verdikten sonra mı savcılığa başvurdunuz. Yoksa mahkemeden önce mi?
Alıntı:
mmuren rumuzlu üyeden alıntı
Mahkemeden önce.
teşekkğr ederim sagolun