Emniyeti suistimal, yargıtay ilamı gerekli
Değerli Hukukçular,
Leasing ile alınan bir makineyi süresinde iade etmemekten asliye ceza mahkemesinde açılan hizmet nedeniyle emniyeti suistimal davası ile ilgili acilen yargıtay kararlarına ihtiyacım var.
Yardım edebilecek herkese şimdiden teşekkürler.
Re: Emniyeti suistimal, yargıtay ilamı gerekli
Site Yönetiminden Duyurular
Forumlarda arama yapmadan soru veya yorum eklemeyiniz. - Kısa Mesaj ile hukuki soru sormayınız.
Türkçe yazım kurallarına özen gösteriniz. - Cümlelerinize büyük harf ile başlayınız, başlık ve iletilerinizin tamamını büyük harflerle yazmayınız. - Konularınızı doğru kategoride açmaya özen gösteriniz. - Başlıklarınızda "Acil, Lütfen Yardım, İmdat, Slm, Mrb" gibi kelimeler kullanmayınız. - Kurallara aykırı davranan üyeler ve forumları kilitlenecektir.
Öncelikle forum anasayfamızda yer alan yukarıya alıntılamış olduğum ve kayıt olurken karşınıza çıkan forum kurallarımızı okumanızı ve kurallarımıza riayet etmenizi rica ediyorum.
Aynı konuda, üstelik de "Acil" şeklinde kurallara aykırı başlıklarla ayrı ayrı forum açmak kurallarımız aykırıdır. Kural ihlaline devam edecek olursanız üyeliğiniz askıya alınacaktır.
Yargıtay ilamı için her kategori başlığında yer alan "İlgili Mevzuat" bölümünü inecelemeniz gerekmektedir.