Trafik Para Cezasına itiraz
Arkadaşlar şirketimize ait kamyon ile malımızı taşıyor idik. Trafik polisi çevirmesinde tonaj fazlalığından dolayı ceza yazdı. Biz tonaj fazlalığına birşey demiyoruz ama iki tane tutanak tutmuş. İkiside şirket adına ve aynı kanunun aynı maddesinden dolayı. Aslında bu uygulama birisi yük verene diğeri ise yükü taşıyan kamyon şöförüne olurmuş. Ama şirkette bizim kamyonda bizim malda bizim yani aynı suç için birden fazla tutanak tutulmuş olmuyor mu? Bilgi verebilirmisiniz.
Yönetim:Açtığınız konularda iletişim bilgilerinize yer vermeyiniz.
Re: Trafik Para Cezasına itiraz
Bana iki yıl önce 3 kez parktan dolayı ceza kesildi. Ben bu cezaları tebliğ edildiğinde ödedim. Bugün netten açtığımda bu cezaların halen durmakta olduğunu gördüm üstelik de cezanın birisi aynı tarih ve aynı seri numarası ile 4 kez girildiğini farkettim. Tahsilatlar bölümünde ise ödemiş olduğum cezalar yine gözüküyor. Bende buna karşılık dilekçe yazıp faksladım. Sonuç bekliyorum ancak bu durumda aynı ceza aynı seri nosu ve aynı tarihle 4 kez işlenmesinin nasıl bi açıklaması olabilir. Ve bugün faksın sonucunda iki tane cezayı silmişler ancak yatırmış olduğum cezanın birisi silinmemiş ve o 4 tane olan ceza halen duruyor. Ben bu durumda ne yapabilirim.