-
Tediye makbuzu..
2'si itibariyle işten çıktım. Bir önceki ay (maaşımı aldım) ve içinde olduğumuz ay için birer tediye makbuzu imzaladım. Bir de ek olarak tüm hak ve alacaklarımı aldığıma dair bir istifa dilekçesi (02.01.08 itibariyle) yazdım.
Aklıma takılan konu şu: 2 günlük alacağım için olan tediye makbuzuna sadece imza attım. Tarihi ve ne için olduğu yazılı değil.
Bu tediye makbuzunun aleyhimde kullanılma şansı olabilir mi.
Olası tehlikeleri açıklarsanız ona göre kafamı rahatlatmak için dönüp boş kısımların doldurulmasını sağlayacağım.
Dilekçemde 2' sinde çıkmış olduğumu belirttiğimden sorun olmaz diye düşündüğüm için önemsemedim ancak sonradan aklıma takıldı.
Yardımcı olursanız sevinirim.
-
İşten çıkış..
Sayın yetkililer cevabı henüz alamayış olmamı doğru açıklayamadığıma bağlıyor ve "konu" ma bir iki cümle daha eklemek istiyorum.
Ama insanlara olumsuz yönde bilgi vermeden bu yönde bir beyin cimnastiği yapamam. Lütfen birisi, 2 sine kadar olan (2 günlük) maaşım için imzaladığım ( ne için olduğu üzerinde belirtilmedi ve tarihsiz) "tediye makbuzu" nun aleyhimde herhangi bir şekilde kullanılıp kullanılamayacağını söyleyebilir mi.?