Kredi ve Kredi Kartı Borçlarım
Merhabalar......
Yakında bankalarla başım belaya gireceğini için önceden bir araştırma yapayım dedim ve sitenize rastladım benim durumum şöyle.........
Yaklaşık 4 bankaya kredi kartı borcum 2 bankayada tüketici kredi borcum, 3 bankayada kredi mevduat hesabı borcum var toplam borcum 25.000.-YTL
Minimum borç ödeme oranı % 20 ye çıktığından bu yana minimum ödeme yaptığımda kredi kartı borçlarım arttı bunları kapatmak için almış olduğum tüketici kredileride eklenince başa çıkılmaz bir hale geldi ve bu aydan itibaren ödeme yapamaz hale geleceğim... (minimum kart ödemesi)
Sizlerden öğrenmek istediğim şudur halen emekli+çalışmış olduğum yerden maaş alıyorum maalesefki almış olduğum para borçlarıma yetmiyor. şimdi ben bankaların toplam kredi kartı borcunu belli bir faiz uygulayarak taksitlendirdiğini duydum bu prosüdür nasıl işler şuana kadar hiçbir bankadan ihtar almadım ama alacağım yakındır ilgili bankaya gidip ihtar almadan böyle bir kolaylık karşılığında borcumu ödeyebilirmiyim eğerki olumsuzluklar olduğunu var sayarsak ilgili süreçte neler yaşanacaktır yani icra hapis vs....
Biran önce kıymetli açıklamalarınız bekliyorum, İlgilenen arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.
Re: Kredi ve Kredi Kartı Borçlarım
Aynı sorun bende de var ve 2 aydan beri bir arkadaşımızın cevap yazmasını bekliyorum ama malesef yazan yok.
2 ay mı bekleyeceğim bende yani
Yazık!
keşke bekleyeceğinize forumlarda bir araştırma yapsaydınız.
Alıntı:
Av.Tayfun Eyilik rumuzlu üyeden alıntı
Yazık!
keşke bekleyeceğinize forumlarda bir araştırma yapsaydınız.
Forumda araştırma yaptım ancak tam olarak sorularıma cevap bulamadım ayrıntılı olarak forumda iki yere aynı mesajı yazmıştım.
Çok yardımcı oldunuz yardımlarınız için çok teşekkür ederim..............
sayn adminler lütfen üyeliğimi siliniz ..................
Site kurallarını tekrar okuyunuz