Sevk tarihinde Heyete girme
Arkadaşlar selamlar;
2 ocak 2008 de devre kaybı olarak sevk kağıdım varken bundan 1 hafta önce sağlık sebeplerinden askeri hastaneye muayene talep ettim.Ve 29 Aralık 2007 de askeri hastaneye sevk oldum.muayeneden sonra doktor beni heyete yolladı ve heyet 4 Ocak 2008 günü.(sülüsümü falan almadım sadece sağlık nedenlerimden muayene talep ettim ve bu arada gideceğim yer bile belli)
Şimdi burda garip bi durum oluştu sevk tarihinde askeri hastanede muayene oluyor gözüküyorum ve sevk tarihimden 3 gün sonra Heyete çıkacağım.Heyet 1 yıl erteleme verirse ki 2 0cakta asker gözüktüğümden vermeme durumu olabilir mi? Yoksa ben kaçak muamelesi mi göreceğim.Acil cevabınızı bekliyorum
Herkese Mutlu Yıllar:deli:
Re: Sevk tarihinde Heyete girme
Sağlık durumu söz konusu olduğundan sevk tarihiniz heyeti etkilemez.Sevk tehiri verilirse ön raporu şubeye götürün gerekli işlemleri yaparlar.Sağlam verilirse muayene kayıt ve belgelerinizle birliğinize katılın.
Re: Sevk tarihinde Heyete girme
freeoceansoul bende aynen senin durumundayim benide 2 ocakta askerlik subeye git tebligatı geldi bende hastaneye sevkimi istedim.Rapor alabilirmiyim diye ama ufak bi hastaligim var onunla olurmu olmazmı bilmiyorum tabi.Şimdi viyana uniden kabulum geldi benim ama bununla tecil edilemiyormus.vizeye simdi basvurucam pasaport almada bi sorun yasamassam tabi.Vizede 1-2 ay arası cıkıyor.O zamana kadar acaba bakaya kalmıs olurmuyum bilmiyorum ama denemekten baska carem yok tabi.Yurtdısına cıkarken yani havaalanında bakaya kalırsam bu süre içinde zart die alırmılar beni bilmiyorum ama denicem..
Sen bişi yapabildinmi?
Bide öğrenmek istedigim beni şimdi tüm girişimelerime ragmen tecil yapamayız kabul belgesi olmaz illede öğrenci belgesi diye tutturursalar vizemde en gec 2 ayda cıkıyor.Bu süre içinde bakaya kalırsam hemen GBT ye düşürürmüler beni.Yani havaalanından cıkıs yapamazmıyım?