Adli kaydım silinebilir mi?
herkeze hayırlı geceler .
benim sorunum çok ama çok büyük .
sene 95 ten evvet yani 95 te cezalarımı yattım bitti 16 hırsızlık suçundan sabıkam var 23 ay yada27 ay ceza yattım toplam fakkat allah şükür ceza evinden çıktıktan sonra bir daha bu ve buna benzer hiç bir işim olmadı polıs kımlık bile sormadı :D
neyse sorunlar zaten ondan sonra başladı şu işyerlerinin sabıka kaydı getirmezsen işe alınmadıgın zamanlarda
evli ve iki kız babasıyım fakat sabıkam yuzunden yıllardır istikrarlı bir işte çalışamadım 3ay 5 ay sonra bu pisliğim öğrenildiğinde hep kovdular sağğolasun
hanı kızgın değilim belki bende olsa bi r hırsıza iş yerimi teslim edemeyebilirdim
yaklasık 16-17 sene oldu ama kımse işin bu tarafına bakmıyor
ben nasıl sabıkamı sildirebilirim böyle bir imkan varmıdır yada temiz kagıdı alabilirmiyim
inanın çok sıkıntım var gırtlagıma kadar borç içindeyim kızım tatlı sakız aldınmı baba dediğinde boyun bukmek çok agır inanın binlerce yıl ceza evinde kalsam bu kadar koymaz buyuk kızım bu yıl okulada başladı masraflarımız arttı ben ne yapabilirim bir yol gösterirseniniz çok sevinirim şimdiden çok tşkederim hayırlı geceler
Re: Adli kaydım silinebilir mi?
http://hukuki.net/forum/showthread.php?t=28229 linkindeki konuda adli sicil kaydının silinmesi konusunda bol miktarda bilgi vardır. Cezayı veren mahkemeye başvurarak adli sicil kaydınızın silinmesini talep edebilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için konuyu okuyabilirsiniz.