merhaba iyi akşamlar her kese..umarım fikirlerinizi ve bilginizi benden esirgemeyerek bana yardımcı olursunuz ümidim ile yazıyorum..
2006 yılında yol üzerinde birisi bana saldırmak vede gasp etmek istedi..yanlız durumdan yara almadan ve karşı tarafa ağır darp vererek kurtuldum.ancak doktor raporu alacak şekilde değil..kendimi koruma amaçlı olduğumu belitirim..
daha sonra bana karakoldan çağrıldığın bilgisi geldi..şikayetçi olunmuş..taraf beni kaçırdılar 5 kişi ile birlikte.arabaya bindirdiler vede silah zoru ile zorla.soyundurdular sonra cüzdanım vede cep telefonumu alarak.beni ıssız bir yerde darp ettiler diyerek..olay günün 1 önceki günün tarihini vererek şikayetçi olmuşlar..
şirket avukatım sayesinde bağcılar gibi iğrenç bir yerde oturduğum için uyuşturucu torbacısı olduğunu öğrendiğimiz şahısın şahitlerini vede ifadesini cürüttük..
karşı dava açtık..
neticesi olmadı..
1,5 yıl geçmişti olay üzerinden evim öğrenilmiş ve kapıma kadar dayanılıp kapım tekmelenerek vede ağır itamlarda bulunularak tahrik ve darp isteklerini gerçekleştirdiler..2 hafta önce
155 aradık cevap vermeden..ve sanırım gözcüleri vardı ve hemen uzaklaştılar..
savcıya şikayette bulunup aynısını şikayet dilekçesinde verdim..
üzerinden 15 gün geçmiş olmasına karşılık şahitlerim vede ben bihaber olarak soruşturma kapanmış..
evimin yolu üzerinde bilmediğim şahıslar tarafından darp yada delici ve kesici aletler ile yaralanır isem..verdiğim şikayet dilekçesi tekrar işleme geçermi..
aksi olarak yeniden Cumhuriyet baş savcılığına şikayet dilekçesi verir iken savcıyı ikna edecek vede gaza getirecek terim vede metin ler ilemi durumdan şikayetçi olmalıyım..çückü durum aynen devam etmekte..evimin doğru yer olduğundan emin olmadıkları için aşağıdan zile basıp ismim i söyleyip evde olup olmadığımı soruyorlar..
saygılarlarımla: