Bosanmak icin ne gibi sebepler gerekli?
Ben 1.5 yıllık evliyim. Bir de kızım var, 5 aylık. Ben cok sogudum. Uzun zmandır aklımda ama bi türlü kagıda dökemiyorum. Yani kafam karısık. Su anda biraz ayrı kalalım diye annesine gönderdim. Birbirimize süre tanıdık. Aslında eşim pek ayrılma yanlısı degil. Düzelebilcegini zannediyor. Benim umudum yok. Birbirimize uygun olmadıgıımızı düsünüyorum cünkü; cok mutsuzum. Bu zamana kadar elimizden geleni yaptıgımızı düsünüyorum.
Ne gibi sebepler gerekli ayrılmak icin, nafaka meselesi ne icin gecerli? Yani bu işler nasıl yürür ön bilgi almak istiyorum? Rica etsem birileri beni bilgilendirebilir mi?
Re: bosanmak icin ne gibi sebepler gerekli?
Alıntı:
478 rumuzlu üyeden alıntı
ben 1.5 yıllık evliyim. bir de kızım var 5 aylık. ben cok sogudum. uzun zmandır aklımda ama bi türlü kagıda dökemiyorum. yani kafam karısık. su anda biraz ayrı kalalım diye annesine gönderdim. yani birbirimize süre tanıdık. aslında eşim pek ayrılma yanlısı degil. düzelebilcegini zannediyor. benim umudum yok. birbirimize uygun olmadıgıımızı düsünüyorum cünkü cok mutsuzum. bu zmana kadar elimizden geleni yaptıgımızı düsünüyorum.
ne gibi sebepler gerekli ayrılmak icin, nafaka meselesi ne icin gecerli? yani bu işler nasılk yürür ön bilgi almak istiyorum? rica etsem birileri beni bilgilendirebilir mi ?
Tabi.Öncelikle aşağıdaki linki incelermisiniz?
https://www.hukuki.net/rules.asp
Re: bosanmak icin ne gibi sebepler gerekli?