Karakola aylık ifade/ yurtdışı çıkış
Herkesin bayramı kutlu olsun. Öncelikle sağlık mutluluk ve barış getirmesi dileklerimle.... Arkadaşlar ben 2 ay sonra yurt dışına çıkacağım fakat hat almakla suçlandığım konu için karakola her ay ifade vermeye gidiyorum. Ne zaman sonuçlanacağını sorduğum zaman siz böyle gelir gidersiniz diye cevap ile karşılaşıyorum... Karşı taraf bana suç duyurusunda bulunduğu için bu dava sonuçlanmadan bir şey yapamazmışım... Bu olay benim yurt dışına çıkmama engel olur mu ve yurt dışına çıkınca ifade vermeye gitmeyince daha büyük sonuçlar çıkarır mı? Herkese Teşekkürler...
Re: Karakola aylık ifade/ yurtdışı çıkış
ifade mi veriyorsunuz yoksa imza mı atıyorsunuz.
Sanırım imza atıyorsunuz.
Hakkınızdaki Adli Kontrol kararı; hakkınızda ek kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verilinceye, yada dava açılıp savunmanız alınıncaya kadar devam eder. Ancak bu duruma itiraz hakkınız vardır. Başka bir şehire yada başka bir karakola aldırma hakkınızda mevcuttur. Ancak Adli kontrol zaten sizin kaçmanızı, saklanmanızı engellemek amaçlı, Tutuklanmanız yerine uygulanan bir tedbirdir. Bu nedenle yurt dışına Tedavi ve benzer zorunlu durumlar dışında izin verileceğini sanmıyorum.
Re: Karakola aylık ifade/ yurtdışı çıkış
Teşekkürler nirvana karakola gidip karşı tarafın tanımadıgım tanıklarıyla yüzleşip yani ifade verip imza atıyorum nerdeyse 1 yıl oluyo fakat daha bir sonuca baglanmıyor bu ne zaman sonuçlanacak bilmiyorum ama yurt dışına evlenicem için çıkıcam ilgine teşekkürler...