Tadilat nedeniyle tahliye
Önçelikle ilgilenen herkese teşekür etmek istiyorum....Bir ev satın aldık.. 3 katlı bir bina 1. katın da kiracı 2 katın da adamın eski eşi 3 katı ise inşahat halinde duruyor.1. kattaki kiracı dün evi boşalttı.Bizde 1 katta tadilat gereği ile eve gittik.2 kattaki adamın eski eşi bize bunu yapamayaçağımızı anahtarı teslim etmediği söyledi VS vs vs ...Bizim bu evde tadilat yapma hakkımız varmı.2 kattaki eski eş çıkana kadar yok mu.bize yapamazsınız beni rahatsız edemezsiniz dedi..vede 2 kattaki kadın adamla aralarında ki nafaka olayları yüzünden bir kısım para alması gerekiyormuş.Biz bu parayı kendisine verdik ama 15.01.2008 tarihine kadar evi boşaltaçağına dair boşaltmazsa hiç bir hukuku yola başvurmayaçağına dair bize yazılı ve imzalı bir kağıt verdi..Şimdi bizim bunun tahliyesi için ne gibi yolları izlememiz gerekir..15.01.2008 e kadar evi boşaltmazsa ne yapmamız gerekir,vede bu evde tadilat yapma hakkımız varmı..Konu ile ilgili olarak bana detaylı bilgili mail olarak gönderirmisiniz acaba ...Durumum acil
Re: Tadilat nedeniyle tahliye
https://www.hukuki.net/forum/showthread.php?t=30998
Açtığınız ilk konudaki cevapları beğenmediniz,farklı bir cevap alabilmek için mi yeni konu açtınız sn.ReaperS?
Aynı konu hakkında farklı başlıklar açılması site kurallarına aykırıdır.Lütfen açtığınız ilk konudan devam ediniz.