tapusu olan ve mucavir alan disinda kalan tarlama mustakil iki katli bir ev yapmak istiyorum. yalniz tarlanin bir kismina tapulasmanin ardindan cam agaci dikilmis.. imar izni istemeye gittigimde bana bu cam agaclari sorun olurmu..
tesekkurler
Printable View
tapusu olan ve mucavir alan disinda kalan tarlama mustakil iki katli bir ev yapmak istiyorum. yalniz tarlanin bir kismina tapulasmanin ardindan cam agaci dikilmis.. imar izni istemeye gittigimde bana bu cam agaclari sorun olurmu..
tesekkurler
Peki forum kurallarına uymadan konu açmak sorun olur mu?
Cevap:https://www.hukuki.net/forum/forumdisplay.php?f=7
Site Yönetiminden Duyurular
Forumlarda arama yapmadan soru veya yorum eklemeyiniz. - Kısa Mesaj ile hukuki soru sormayınız.
Türkçe yazım kurallarına özen gösteriniz. - Cümlelerinize büyük harf ile başlayınız, başlık ve iletilerinizin tamamını büyük harflerle yazmayınız. - Konularınızı doğru kategoride açmaya özen gösteriniz. - Başlıklarınızda "Acil, Lütfen Yardım, İmdat, Slm, Mrb" gibi kelimeler kullanmayınız. - Kurallara aykırı davranan üyeler ve forumları kilitlenecektir.
Demek ki sorun oluyormuş!Lütfen açtığınız konunun sağ alt köşesindeki DÜZELT butonunu kullanarak sorunuzu imla kurallarına uygun olarak düzenleyiniz.