Eğer karşıki kişi seneti ödemezse biz yapaccağımız masrafları(mahkeme,avukat vb.)geri alabilirmiyiz.Yani o kişiden..Tşk...
Printable View
Eğer karşıki kişi seneti ödemezse biz yapaccağımız masrafları(mahkeme,avukat vb.)geri alabilirmiyiz.Yani o kişiden..Tşk...
Ablamın merdiven silerek kazandığı 7000 ytl gitmek üzere...
.........
Site Yönetiminden Duyurular
https://www.hukuki.net/forum/forumdisplay.php?f=7
Hukuki. Net Yönetimi
Uyarınıza teşekkür ederim.
Değerli arkadaşlarım bayramınızı kutlarım.
Ablamın senedinin süresinin dolmasına 14 gün kaldı.Bankaya protesto ettirmek için geç kalmış mıyız?
Ayrıca senette parayı alacaklı olan ablamın adı ve soyadı yazılmamış.
Teşekkür ederim.
Kimse cevap yazmıyor ,yanlış yere konu açmışsam özür dilerim..
İlginize teşekkür ederim.
Sened kimin tarafından yazıldı ise alacaklı kısmını doldursun. Bankaya tahsile verin (hemen). Vadesinde ödenmez ise protesto ettirin. (Bankaya verirken protestolu talimatı ile).Yasal işlemler ondan sonra başlar.
benımde buna benzer bır sorunum var yardımcı olursanız sevınırım :)
eskı calıstıgım ısyerınden alacaklarımın karsılıgı olrak 5000 ytlık senedım var ama ısyerı sahıplerı hıcbırsekılde telefonlarıma karsılık vermıyorlar ayrıca sendın tarıhı 15 gun kadar da gectı
ısyerı kapatıldı ve ben yaklasık ıkı ay maas alamadan calıstım bunun ustunede senedı odemıyolar elımde ısyerıne aıt ımza sırkulerı vergı levhası maas yazısı da dahıl butun belgeler var
senette ısyerının kasesı var var ama adı ortaklık olarak gecıyoo ve bana senedı duzenleyen kısı ısyerıyle ılgılenmıyoo onun yerıne dıger ıkı ortak bakıyoo cok zor durumdayım nasıl bı yol ızlemem gerekıyoo bana yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tesekkurler