Re: İnternetten Aldatılma
1. Boşanma davası açıldığında elimdeki yazı ve resimler ne kadar işe yarar?
Elektronik ortamda kaydedilmiş yazı ve resimler kocanızın kusurunu ispatlamak açısından faydalı olacaktır. Yazıların sadece kağıda dökülmüş hali işe yaramaz.
Resimden o olduğu tanınıyorsa resimler de işe yarar.
2. Benim yaptırmış olmam dava seyrinde bir değişiklik yapar mı?
NEYİ YAPTIRMIŞ OLMANIZ ???
3. Oğlum için nafaka istiyorum, bunu mahkeme bana verir mi?
Oğlunuzun nafakası size verilirse onun için iştirak nafakası da alırsınız.
Ayrıca buna ek olarak talep etmeniz halinde mahkeme sürerken geliriniz olmadığı için kendiniz adına tedbir nafakası, mahkeme sonuçlandıktan sonra da eşinizin kusurunu ispatlamanız halinde yoksulluk nafakası alabilirsiniz.
4. şsiz olduğum için velayetini alacağım diyor, bunu yapabilir mi?
Velayeti alacak kişinin gelirinin olmaması olumsuz etki yapmaz. Zaten anne ve baba çocuğun giderlerine katılmak durumunda.
5. En son olay ağustos ayında gerçekleşti, ben mahkemeyi haziran ayında açmayı düşünüyorum, aradaki zaman içinde aynı evde kalmış olmam bana fayda sağlar mı?
Tam tersine olayların üzerinden bir süre geçmesi affettiğiniz şeklinde değerlendirilebilir. Maddi durumunuz yeterli değilse aşağıdaki linkteki bilgilerden faydalanarak adli yardım alabilirsiniz.
https://www.hukuki.net/forum/showthread.php?t=8387
Re: İnternetten Aldatılma
2. Benim yaptırmış olmam dava seyrinde bir değişiklik yapar mı?
NEYİ YAPTIRMIŞ OLMANIZ ???
Yani eşimin msnden görüştüğü benim arkadaşımdı.
Bunun yanısıra yüzünün görüldüğü çıplak resimleri mevcut elimde. Aynı evde kalmam affetmiş gibi algılansa da; aynı şeyi bir daha yapacağını biliyorum, kaldıki msnden konuştuğu insanları bana söyleme cüretinde bulunuyor ve geçen gün iş yerine gittiğimde başka kadınlarla da bu tip konuşmaları olduğunu ve kaydettiğini gördüm. Bunlara da en kısa zamanda ulaşmam gerekiyor, mahkemeye delil olarak sunduğumda umarım affetmek unsuru ortadan kalkar.
Teşekkürler.