-
Ortak konut
sayın avukatlar bu konudakş görüşlerinizi esirgemezseniz sevinirim çünkü çok farklı yorumlar var ortak bir payda bulmaya calısıyorum.eşim bosanma davası actıktan sonra beraber kirada yaşadıgımız evi başka bir yere taşıdı.benim ve çocugumun eşyalarıyla beraber.şimdi bu durumda taşıdıgı ev hala boşanmamış oldugumuza göre ortak konut mudur yani benim yada cocugumun hala o eve istediğimiz şekilde girme ve eşyalarımızı alma hakkımız varmıdır.dava konusu şiddet ve raporda var.4320 sayılı kanun geregi basvuruda bulunulması durumunda tasımış oldugu evden uzaklaştırılması mümkünmüdür.yoksa evi taşımış olması onun yada benim ayrı yaşama hakkından dolayı bütün haklarımızı kaybetmemiz anlamına mı gelir.
Site Yönetiminden Duyurular
Forumlarda arama yapmadan soru veya yorum eklemeyiniz. - Kısa Mesaj ile hukuki soru sormayınız.
Türkçe yazım kurallarına özen gösteriniz. - Cümlelerinize büyük harf ile başlayınız, başlık ve iletilerinizin tamamını büyük harflerle yazmayınız. - Konularınızı doğru kategoride açmaya özen gösteriniz. - Başlıklarınızda "Acil, Lütfen Yardım, İmdat, Slm, Mrb" gibi kelimeler kullanmayınız. - Kurallara aykırı davranan üyeler ve forumları kilitlenecektir.
Konu imla kurallarına özen gösterilmesi gerektiği kuralına uyulmaması nedeniyle kilitlenmiştir.