Kredi Kartı Başvru iptali
bir alisverismerkezi (AVM)nde calisiyorum. 15 / 12 / 2007 tarihinde AVM 'ye gelen CitiBank calısanlari kart basvurusu topluyorlardı. güzel limitli uzun vadelide kredi verebildiklerini söylediler bende kredi cekmeyi düşünüyordum ve (Kredi Karti) basvuru formunu imzaladim. internetten arastırdım CitiBank kredi faiz oranlari diğerlerine göre biraz yüksek. ben sadece basvuru formu imzaladım.
1. Karti Almaktan vazgectim Basvuru formunu iptal edebilirmiyim.
2. karti teslim almak için imza atmak gerekiyor.
3. Daha karti teslim almadğima göre kart iptali için tekrar bankayı aramak gerekirmi yoksa teslim alınmamıs, kullanılmamıs bi kart içinde borc yaratabilirlermi bu da bana problem yaratırmı ????
Re: Kredi Kartı Başvru iptali
Merhaba,
Formu doldurmuş olmanız sadece kredi kartı talep ettiğinizi ifade eder.
Kartı alıp kullanmadığınız sürece sizi herhangi bir borç altına sokamazlar.
Eğer kartı almak istemiyorsanız kurye ile size geldiğinde "istemiyorum" demeniz yeterli.
Ayrıca bankaların müşteri hizmetlerindende durumu konrol edebiliyorsunuz başvurunuz ne durumda diye.
İyi günler.
Ayrıca söylediğiniz bankanın kredi fazileri yüksek gibi görünsede diğer bankaların aldığı birtakım ücretleri almıyorlar.
Sizin korkmanıza gerek yok. Her aşamada vazgeçebilirsiniz.
teslim almadığınız kredi kartı için kart bedelini sizden talep edebilirler
Başvurduğunuz halde kredi kartını almamanız sizin kusurunuz olarak kabul edileceğinden bu bedeli ödemek durumunda kalabilirsiniz
siz siz olun citybank a bulasmayin yoksa yanarsiniz. Benim bir arkadasim zor kurtuldu.Hicbir kolaylık yapmıyorlar eger ellerine duserseniz. ondan dikkatli olun en iyisi