Selam arkadaşlar, vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekküeler.
Bundan üç sene önce terk sebebi ile boşanma davası açtım mahkeme davamı ret etti ve ben dosyayaı yargıtayın incelemesini istedim yargıtay benim itirazımı kabul ederek mahkemenin kararını bozdu ve dosya geldi davalı taraf bozma ilmanı kabul etmeyerek tashihi karar istedi ve yargıtay bu seferde onun itirazını kabul ederek kendi kararını bozdu ve mahkemenin kararını onadı açmış olduğum dava üç senede karara bağlandı sonuç silbaştan birdaha sorum şu olacak eşim mahkeme kararının çıktığı gün beni konuşmak için çağırdı ve bende bir demet çiçekle gittim eşim beni polislere şikayet edip beni öldürmeye geldi diye suçlayınca polis beni biri öldürmeye gelse ben saklanırım sen neden yanına indin dedi ve beni karakola götürdüler ifademi aldılar ve o gün karakol şikayeti yetmez gibi karakoldan çıkıp savcılığa şikayet etmiş birini şahit göstermiş şahit ben olayı görmedim bilmiyorum diyerek ifade vermiş ve iki şikayette takipsizlik kararı aldı bu olayı karşı taraf sebep göstererek boşanma davası açtı birde evden ayrılırken beni dövdü bıçak çekti bileziklerimi aldı şeklinde şikayette bulundu ve ceza davası açıldı bu davadan beraat ettim ve dosya yargıtaya gönderdiler ve bir hafta önce yargıtay mahkeme kararını onayarak gönderdi ASIL SORUM ŞU :ben bu olaylarla ilgili bir yargıtay kararı buldum ama korkuyorum eşini haksız şikayet etmek boşanma sebebidir diye bu olayları sebebleri göstererek boşanma davasına karşılık dava açsam kazanabilirmiyim bu şekilde yargıtay kararları olan arkadaşlar kararları yollarlar ise sevinirim şimdiden teşekkürler