İnternetten başkasının adsl şifresini değiştirme
merhabalar ben bilgisayar mağazası sahibiyim.
bir müşteri internet yani adsl şifresini tarafımca değiştirildi ihtasınla savcılığa başvuruda bulunmuş.ve bu kişinin dükkanım ismini kötülediği için dava acabilirmiyim.telekomdan bu konuda yardım isteyebilirmiyiz.kimin yaptıgın bulunması için.fakat benim öğrenmek istediğim bu asılsız şey için benım dükkanım hakkında kotu dusuncelere yöneltitiği için o kişiye dava acabilirmiyim.tazminat davası olarak
Site Yönetiminden Duyurular
Forumlarda arama yapmadan soru veya yorum eklemeyiniz. - Kısa Mesaj ile hukuki soru sormayınız.
Türkçe yazım kurallarına özen gösteriniz. - Cümlelerinize büyük harf ile başlayınız, başlık ve iletilerinizin tamamını büyük harflerle yazmayınız. - Konularınızı doğru kategoride açmaya özen gösteriniz. - Başlıklarınızda "Acil, Lütfen Yardım, İmdat, Slm, Mrb" gibi kelimeler kullanmayınız. - Kurallara aykırı davranan üyeler ve forumları kilitlenecektir.
Konunuzu düzenlemek için,açtığınız konunun sağ alt köşesindeki DÜZELT butonunu kullanabilirsiniz.
Re: İnternetten başkasının adsl şifresini değiştirme
lütfen bu konu hakkında ban ayardımcı olunn.
bir süre önce aynı durumdaki bir konuyu incelemiştim. adli makama verilmiş bir suç duyurusundan dolayı hakkında suç duyurusunda bulunulan kişi tarafından karşılık olarak iftira, kişilik haklarına zarar vs.. sebebiyle savcılığa yapılan müracaatta sonuç takipsizlikti ve cevap "adli makamlara verilen bilgi, dilekçe, vb... beyanlardan dolayı işlem yapılamaz"... "kasti aşmadan" dolayı üst mahkemeye yapılan itirazada aynı cevap verildi. madem yapmadım diyorsunuz en azından savcılık sizin için takipsizlik veya mahkemenin beraat kararından sonra girişimde bulunun. en azından iddianız daha haklı görünür.
cok tesekkür ederim ilginize tbmm.gercekten dediğiniz mantıklı bişey.mahkemeden temiz sonuç cıktından sonra başvurmam daha sağlıklı olur.
Alıntı:
tbmm rumuzlu üyeden alıntı
bir süre önce aynı durumdaki bir konuyu incelemiştim. adli makama verilmiş bir suç duyurusundan dolayı hakkında suç duyurusunda bulunulan kişi tarafından karşılık olarak iftira, kişilik haklarına zarar vs.. sebebiyle savcılığa yapılan müracaatta sonuç takipsizlikti ve cevap "adli makamlara verilen bilgi, dilekçe, vb... beyanlardan dolayı işlem yapılamaz"... "kasti aşmadan" dolayı üst mahkemeye yapılan itirazada aynı cevap verildi. madem yapmadım diyorsunuz en azından savcılık sizin için takipsizlik veya mahkemenin beraat kararından sonra girişimde bulunun. en azından iddianız daha haklı görünür.
Sayın tbmm, aynısı sizin içinde geçerli
https://www.hukuki.net/forum/forumdisplay.php?f=7
Alıntı:
murat83 rumuzlu üyeden alıntı
geçerliliği hakkında umarım sağlam dayanaklarınız vardır.
Alıntı:
tbmm rumuzlu üyeden alıntı
Cümlelerinize büyük harf ile başlayınız.!
(Sanırım yeterli)