Ödenen fiyat karşısında verilen fatura
MERHABA.....
2007 yılının 9.ayında evimize doğalgaz döşettik.1 ay içerisinde tesisat döşendi ve bu 1 ay içerisinde 3200 ytl yi ödedik (iş başlarken ve iş bitiminde)
Fakat bu doğalgaz firması fatura vermedi.Kombi,tesisat...vb
Faturayı istedim zar zor 2 hafta içinde ulaştırdılar.Ama faturada meblağ kısmında ödediğim 3200 ytl değil; 2596 ytl yazıyor.Arasında 600 ytl fark var. bu 600 ytl yi geri alabilirmiyim? Adamlar hem beni kazıklamakla kalmayıp hemde vergiden kaçmak için meblağ küçük yazmışlar. Şimdi ne yapmalıyım???!!!!!
Zaten bu doğalgaz şirketinden hiç memnun değilim taktıkları radatörlerden biri paslı takmayın dememe rağmen daha sonra gelip değiştireceğiz demelerine rağmen aradığımda telefonlarıma bakmıyorlar karşılaştığımızda haftaya geleceğiz gibi sallama cevaplar veriyorlar. Faturam şuan elimde paslı olan radyatörü değiştirmek için ne yapmalıyım?
Lütfen bir yol gösterin :(
Re: Ödenen fiyat karşısında verilen fatura
Birde ben bu fatura ile boşa giden 600 ytl yi geri alabilirmiyim? lütfen yardım edin
Bu ödemeyi yaptığınıza dair herhangi belge yoksa,600 ytl farkı ispat edemezsiniz.
Açıkçası 600 ytl lik bedelin tamamını talep edebileceğinizi sanmıyorum.. Burada bir ayıplı ifa varsa o radyatör değiştirilir. Gerekli tamirat yapıllır bu kadar. Fakat elinizde bir sözleşme ya da fiyat hesaplamasını gösteren bir döküman varsa durum değişir.
elimde fatura var
işçilik,kombi,radyotör hepsi bu faturada.
Hem apartmanda sadece biz değil 3 daire aynı doğalgaz firmasına yaptırdık,yani sadece biz değiliz madur olan
Alıntı:
barisbaysal rumuzlu üyeden alıntı
elimde fatura var
işçilik,kombi,radyotör hepsi bu faturada.
Hem apartmanda sadece biz değil 3 daire aynı doğalgaz firmasına yaptırdık,yani sadece biz değiliz madur olan
Faturanın olması tek başına yeterli değildir. Belirtmiş olduğunuz parayı verdiğinize dair elinizde bir belge olmalı.
Ayrıca faturadaki bedelin o miktarda yazılması sizi aldatmaktan ziyade, farklı bir sebeple olabilir.
Maliyeye karşı hile olabileceği gibi birtakım hizmet ya da parçaların faturada gösterilmemesi de olabilir.
Emsal fiyat araştırması yaptınız mı? Aynı özelliklerde bir işin ne kadara mal olduğunu öğrendiniz mi?