xxx
Printable View
xxx
İki farklı kişinin aynı ortamı paylaşmaya başlamasıyla daha önce görülmeyen bazı sorunların çıkması normaldir.Henüz 3 aylık evlisiniz.Birbirinize alışmak için zaman tanımalı,biraz daha fazla hoşgörülü olmaya çalışmalısınız(karşılıklı olarak).İlk sorunda boşanmayı düşünmek yerine karşılıklı konuşarak birbirinizden beklentilerinizi,rahatsızlıklarınızı ortaya koyarsanız evliliğinizin tadını almaya başlayabilir,bahsettiğiniz sorunların aslında sorun olmadığını çok kolay çözümlenebildiğini görebilirsiniz.
Karşılıklı saygı,anlayış,hoşgörü ve biraz sabır. Gereken sadece bu.
Lütfen sakin kafayla tekrar düşünün.
xxx
Sayın arkdaşım avukat bey çok güzel diyor fakat inanın bir insan 7 sinde neyse 70 inde de öyledir diye bir atasözü vardır, insanların değişecegine inanan biriydim ama artık inanmıyorum bende 6 aylık evliyim ve şimdi eşimden boşanmak istiyorum eşimi severek ailemin istememesine ragmen kaçarak evlendim ama şuan ailemin tüm dedikleri çıktı ailemi haklı çıkarttı, çok büyük üzüntüde ve bunalımdayım o sevdiğim eşim beni daha evliliğimizin 15. gününde şiddetli bir şekilde dövdü ve daha sonra 3 kez tekrarladı şok oldum ve psikoloijm bozuldu doktorda tedavi gördüm bana yaptıklarından dolayı inanın kimse boşanmak için evlenmiyor mutlu olmak için yuva kuruluyor kimsenin ailesi evladının yuvasını yıkmak istemez bende yıkmak istemezdim ama hiç yoktan bir şeylere sinirlenip sinirini eşini döverek ona hakaret ederek küfür ederek aşağalıyarak evliliği yürütemez ne kadar sevsede, eşiniz seni ilk günkü gibi seviyorum ama hem severim hem döverim yaklaşımında eşim bu düşüncede bir insan ve daha sonrasında eşimi tanıyamaz hale geldim biliyormusunuz eşimden ayrılıyorum diye bana ne küfürler namusuma şerefime ne laflar sırf ondan ayrılıyorum diye şimdi soruyorum bir insan evlenince iyiydide boşanıncamı kötü insan oluyor, heleki şimdi iyikide yolun başında iken ayrılıyorum diyorum, eğer sizde hakaret kavga küfür şiddet ahlaksızca davranışlar vs vsssss yok ise yuvanızı dagıtmayın bir kez daha düşünün ama bunlardan herhangi biri varsa boşanmak en dogrusu
xxx
Aranızda size söyeldiklerim yok ise tam olarak neden boşanmak istiyorsunuz ,ayrıca size yardımcı olucak hukukçular var biraz sabredin anca yetişiyorlardır bende bekledim cevap çabuk gelsin diye ama beklemek en iyisi sizin gibi ve benim gibi sırada bekleyen çok insan var ayrıca şunu söyliyim size 1 yılı doldurmadığınız için boşanmanız biraz uzun sürücek benimkide aynı şekilde ve bir diğeri eşiniz sizden daha az kusurlu ise boşanmak biraz zor sizin kusurunuz ondan daha az ise ve onun daha çok kusuruları var ise ve bunuda ispatlarsanız şahitler le ozaman bildigim kadarı ile 1 yılın sonunda anca boşanma gerçekleşir bana öyle dediler bilgiler bunlar ama avukatlar daha iyi bilir ama bence eşinizden ayrılma sebebiniz bence ona sevgi duymamış olmanız sizce yanılıyormuyum ?
xxx
Bende şunu diyorum size, bu 5 yıllık sevgi ne çabuk bitti? bunlar mazeret değil bu yaşadıklarınız aşılabilecek bir durum, ortada boşanılacak fazla bir sebep yok, ben mesela şiddete mağruz kaldığım için, hakarete mağruz kaldığım için, kadınlık gururuma ve namusuma laf edinildiği için, iftira atıldığı için, vs vssss bunlar için boşanıyorum ama sizin bence aşılamıyacak bir sorununuz yok heleki eşinizle onca yıl çıkmışınız azcık anlayış herşeyi düzeltir bence birde çocuk lütfen bu kadar basit görülmesin evlilik
xxx