Merhaba ben aygen Bursa'dan.Çok mağdur durumdayım ve beni çok iyi savunacak bir avukat arıyorum. Lütfen yardımcı olmak isteyenler bana yazsın. Lütfen
Printable View
Merhaba ben aygen Bursa'dan.Çok mağdur durumdayım ve beni çok iyi savunacak bir avukat arıyorum. Lütfen yardımcı olmak isteyenler bana yazsın. Lütfen
Benim Bursada tanıdığım bir avukat var, ipten adam alan cinsinden. Biraz yaşlı, kel, birazdan fazla göbekli yani pek yakışıklı sayılmaz. Ama avukatlığına diyecek yoktur. 12 Eylül mahsulü olması nedeniyle biraz arızalıdır.Onun için "davam nasıl sonuçlanır, ne zaman biter" gibi sorular sormayın sinirlenir. Cebi 24 saat açıktır, inanmazsanız Diyadin'e sorun (en sadık müvekkilidir, her 10 dakkada bir arar) Davanızın hukuk veya ceza davası olması farkettirmez, her halukarda sonuç alır ama müvekkillerinden hak ettiği ücretini bir türlü alamaz.Siz bir iyilik yapın, ücretini peşin ödeyin.
Anlaşılan ilkinay arkadaşımız, şu forum kuralını ihlal etmiş.
" 1e. Avukat Arıyorum tarzında başlıklar uygunsuz olduğu gibi sitemizden avukat tayin edilmesi de mümkün değildir. "
Yani www.hukuki.net te, artık benim bile ezberlemiş bulunduğum şu durum söz konusu ; "burası avukat bulma yeri değilmiş!"
Sevgili ilkinay ve diğer yeni üye arkadaşlar;
Bizler teknoloji çağını yaşıyoruz ve bu çağın en büyük buluşu olan internetten faydalanmak elbetteki hepimizin hakkıdır, yalnız, örneğin bir siteye üye olurken mutlaka o 1- sitenin sözleşmesini okumadan üye olmayınız. 2- Üye olduktan sonra , her sitenin mutlaka "Forum Kuralları" vardır, var olan kuralları okumadan ileti yazmayınız. 3- Üye olduğunuz sitenin forum konularını, bölümlerini vs. leri mutlaka inceleyiniz ve siteyi tanımaya çalışınız. Bunlar sadece nacizane birer öneridir, her zaman her yerde dikkat etmek yararımıza olduğundan sırası gelmişken hatırlatmak istedim , umarım kabalık olarak algılamazsınız.
Saygılarımla, başarılar, sorunsuz yarınlar...
yahu deniz hanım şurda 2 kardeşimize yardım etmeye çalışıyoruz sen forum kuralları diyorsun, mühim olan kural mı insanlık mı? (bknz özdemir erdoğan)
Özdemir Erdoğan avukat mı?:o
Evet Deniz haklı olabilirsin. avukat arıyorum demekle yanlış bi kelime yazmış olabilirim haklısınız ama o kadar mağdur durumdayım ki bulunduğum yerde ne ailem nede kimsem var o yüzden çok yardıma ihtiyacım olduğu için böyle bişey yazdım. Yaşadıklarımı anlatmaya kalksam burda sen ne güçlü biriymişsin bravo der şok olurdunuz. Yardıma ihtiyacım var. Hemde çok.
Sayın milonun yazdıkları doğrudur. Bursa da ondan iyi avukat yoktur. Ancak siz konuşurken havalara bakarsa fazla aldırmayın. sizi can kulağıyla dinliyordur. Ama uçaklarıda sever. Pilot olmak istermiş ufakken. Avukat olmuş.
deniz hanım vardı bursadan