Babamin Adina Kayitli Mallarda Hakkimiz Varmi
Merhaba... Bİzler Hepİmİz 18 Yasindan Buyuk 5 KardeŞİz....annem Yeni Vefat Etİ Ve Babam Hemen ( 2.el) Bir Bayanla Evlendİ...
****bÜtÜn Mal Varliklari Babamin Üzerİne Katitli Ve Bir Kismi Dededen Kalma Gerisi Annemle Evlendikten Sonra EdinilmİŞ Mallardir.....babam 63 YaŞindadir.....
**** Sorum Şu..... Bu Mallarda Herhangi Bir Hakkimiz Varmi ....bİrŞey Talep Edebilirmiyiz.....bu GİdİŞle Mallari Buyuk İhtimalle 2.el Karisinin Uzerine Yapabilir Veya BaŞka Bir YÖntem Uygulayabİlİrler..
***babam Yarin Vefat Etse Bu Kadin Ne Mal Alir...veya Ne Yapmamiz Gerekİr...babamin Emekli Ayligi Ve Kira Geliri +memleketten Gelen Mal Parasi Var....
***benim İse Aksama Yiyecek Ekmegim Yok....
Konuyu Anlayanlar LÜtfen Cevap Yazsin
Re: Babamin Adina Kayitli Mallarda Hakkimiz Varmi
Alıntı:
JOJOMBO rumuzlu üyeden alıntı
MERHABA... BİZLER HEPİMİZ 18 YASINDAN BUYUK 5 KARDEŞİZ....ANNEM YENI VEFAT ETİ VE BABAM HEMEN ( 2.EL) BIR BAYANLA EVLENDİ...
****BÜTÜN MAL VARLIKLARI BABAMIN ÜZERİNE KATITLI VE BIR KISMI DEDEDEN KALMA GERISI ANNEMLE EVLENDIKTEN SONRA EDINILMİŞ MALLARDIR.....BABAM 63 YAŞINDADIR.....
**** SORUM ŞU..... BU MALLARDA HERHANGI BIR HAKKIMIZ VARMI ....BİRŞEY TALEP EDEBILIRMIYIZ.....BU GİDİŞLE MALLARI BUYUK İHTIMALLE 2.EL KARISININ UZERINE YAPABILIR VEYA BAŞKA BIR YÖNTEM UYGULAYABİLİRLER..
***BABAM YARIN VEFAT ETSE BU KADIN NE MAL ALIR...VEYA NE YAPMAMIZ GEREKİR...BABAMIN EMEKLI AYLIGI VE KIRA GELIRI +MEMLEKETTEN GELEN MAL PARASI VAR....
***BENIM İSE AKSAMA YIYECEK EKMEGIM YOK....
KONUYU ANLAYANLAR LÜTFEN CEVAP YAZSIN
JOJOMBO@hotmail.com
Anlayana sivrisinek azmış sn.jojombo!
https://www.hukuki.net/forum/forumdisplay.php?f=7
Arama Yapmadan yorum eklemeyiniz - Kısa Mesaj ile soru sormayınız
Türkçe imla kurallarına özen gösteriniz - Cümlelerinize büyük harf ile başlayınız - İletilerinizi doğru Kategoriye eklemeye özen gösteriniz. - Acil Yardım imdat gibi kelimeler kullanmayınız - Kurallara aykırı davranan üyeler ve forumları kilitlenecektir
Re: Babamin Adina Kayitli Mallarda Hakkimiz Varmi