En Büyük Asker Bizim Asker!
Hani hep diyoruz ya, biz bir aileyiz diye, bugün bir kez daha anladım bizim gerçekten de kocaman bir aile olduğumuzu, burada büyüdük, burada güldük, burada ağladık...
O ailemizden biri...
Sitemize kayıt olduğunda henüz öğrenciydi...
Okulu bizimle birlikte bitirdi...
Staja başladı, stajını da bizimle bitirdi...
O şimdi askere gidiyor...
Askerliğini de bizimle bitirecek...
Döndüğünde yine bizimle ruhsatını alacak ve biricik kardeşimiz avukat olarak aramızda olmaya devam edecek...
İnanıyorum ki düğününü de hep birlikte yapacağız, 40 gün, 40 gece... :)
Dualarımız, yüreklerimiz seninle Sevgili Emrah Yavuzcan, biricik kardeşimiz bizi habersiz bırakma, seni çok seviyoruz...
Re: En Büyük Asker Bizim Asker!
Sayın dilek hanım haberdar ettiğiniz için sizede teşekkür ederim.
Tabiki en büyük asker bizim asker. Emrah Yavuzcan
Duyarsız toplum haline geldiğimiz bir ülkede bizlere birşeyler vermeye çalışan kaç kişi kaldı ben kendi adıma sizin gibi insanlara sahip olan bu site üyesi olarak herzaman gurur duymuşumdur şimdi gururum iki kat sayın Emrah Yavuzcan
Herkesin bir okuma biçimi anlama sekli vardır.
Aynı agacı seyrederiz ama, Biri gövdeye bakar
Biri kökleriyle görür SAĞLIKLA GİT SAĞLIKLA GEL
Düğününe cağırmayı unutma ALLAHA Emanet ol
Sn.Emrah Yavuzcan
Burada göstermiş olduğunuz sabrınıza,samimiyetinize,iyi niyetinize,tüm yardımlarınıza sonsuz teşekkürler hayırlı teskereler dualarımız sizinle ve diğer Asker kardeşlerimizle.Sağ salim gider dönersiniz inşallah.
Emrah kardeş,bir an önce git,hayırlısıyla bitirip gel de düğününde halay çekelim.
Hayırlı tezkereler.(kendi düğünümüzde davet bekleyecek değiliz ya,ama oğlan tarafı olarak çağırtırız kendimizi piste ona göre
Teşekkür ediyorum...
Hukuki.NET'e yazmaya başladığım ilk günden bu yana, buradaki heyecanı, coşkuyu, sevgiyi hiçbir yerde bulamadığımın farkındayım. Askere giden yalnızca ben değilim, sizler de benimle geliyorsunuz. :)
Aileden birisi askere gidiyor, doğru.
Arslanlar gibi gidiyorum, arslanlar gibi geleceğim geri.
Elveda olmaz bizde...
Bir an önce evlendirip başınızdan savmak ister gibisiniz, her iki durum da zor.
Fakat zor olan, evlenecek insanı bulmak değil, bana dayanabilecek olanı bulmak... :)
Kendinize iyi bakın...
Ailemizdeki bir bireyin mürüvvetini görmek istiyoruz, vallahi başka niyetimiz yok... ;) Sen de iyi bak kendine Emrahcım, Allah'a emanet ol... :)
Güle güle git Emrah abi... Uğurlandığın coşku ve sevgiyle tekrar gel abicim. Şimdiden hayırlı teskereler...
Re: Seni SEVİYORUZ Bizim Küçük Ama BÜYÜK ASKERİMİZ!
Sevgili Emrah Yavuzcan;
Size ve diğer tüm asker kardeşlerimize hayırlı teskereler diliyorum; dualarım hep sizinle...
En Büyük Asker Bizim ASKER!
Sevgilerimle,
Sevgili Emrah;
Yerini dolduramam fakat elimden geldiğince senin de yerine ben burayı beklerim. Güle güle gidip gel, güzel kardeşim benim, çok özleyeceğiz ama olsun!
:iyi: En Büyük Asker Bizim Yavuzcan :iyi:
Sayın Emrah Yavuzcan,
Kişilerin birbirini şahsen tanıması çok önemli değilmiş duyguları paylaşmak için,bunu daha iyi anladım.Güle güle gidin güle güle gelin.size ve tüm askerlerimize sevgiler.