Birikimli Hayat Sigortası Poliçesi
Merhaba..
2005 yılında teşhis edilen hastalığım dolayısı ile Kasım 2007'de Hastalık Sonucu Daimi Maluliyet Tazminatı almış bulunuyorum. Ancak sigorta şirketi hastalığın 2005yılında teşhis edilmiş olması sebebiyle o yılın poliçe tazminat tutarını ödemiş bulunmaktadır. Ödemenin, maluliyet raporunun resmi tarihi olan 2007 yılı poliçesindeki tutara göre olması gerekmez miydi? Varsa bu konudaki uygulamalar yada izlemem gereken yol ile ilgili yardımlarınız için teşekkür ederim.
Hastalık Sonucu Daimi Maluliyet Tazminatı
Merhaba..
2005 yılında teşhis edilen hastalığım dolayısı ile Kasım 2007'de Hastalık Sonucu Daimi Maluliyet Tazminatı almış bulunuyorum. Ancak sigorta şirketi hastalığın 2005yılında teşhis edilmiş olması sebebiyle o yılın poliçe tazminat tutarını ödemiş bulunmaktadır. Ödemenin, maluliyet raporunun resmi tarihi olan 2007 yılı poliçesindeki tutara göre olması gerektiğini düşünüyorum. Varsa bu konudaki uygulamalar yada izlemem gereken yol ile ilgili yardımlarınız için teşekkür ederim.
Re: Daimi maluliyet ödemesi
Re: Daimi maluliyet ödemesi
birikimli hayat poliçesi.. süresi belirli, 15 yıllık.. 13.yılında bu yıl..
Birikimli Hayat Sigortası Poliçesi
Merhaba Hukukseverler,
Poliçemle ilgili bir soru gündeme getirdim ancak çok defa okunmuş olmasına rağmen kimseden bana yardımcı olacak bir fikir gelmedi.. Acaba forumdaki üstadlar için çok mu karmaşık bir konu oldu? Hala ilgilenenler için sorum, Borçlar Hukukunda "Daimi Maluliyet ödemesi" konu başlığı ile bulunabilir.
Teşekkürlerimle