Re: Boşanmak İstemiyorum....
Teşekkürler Sayın migiri;
ellerinize sağlık, www.hukuki.net 'e özel olması daha da hoş olmuş fakat şöyle upuzun bir şarkı olacaktı ki, evlilikler de uzun sürebilsin!
Boşanmak; çocukları ve aileyi olumsuz etkilediği gibi, toplum hayatını ve çevreyi de olumsuz etkileyebilmekte ne yazık ki, ama bir o kadar da anlaşamayan insanların hayatına çeki düzen vermelerine de yararı var diyebiliriz, çok tartışmalı bir konu bu aslında!
Bir araştırmaya göre boşanmanın çevreye zararı ( tıkla)
eğer insanlar anlaşamıyor ve hayatın artık çekilemez hale gelebiliyorsa uzatmanın bir anlamı yok bu dünyayay çile çekmek veya çektirilmek için gelmedi insanlar isterse 10 çocuk olsun ortada ozman yapılmasın çocuk var diye boşanmamaya karşıyım kimse boşanmak için evlenmez mutlu olmak için evlenir ama boşanmak en doğrusu saglıklısı bu hayat devam ediyor acıda olsa bu durum
tabiki boşanmak üzücü bir durum ben 6 aylık evliyim ve 6 ayda 60 yıl gibi çile çektim kimin hakkı var çile çektirmeye ALLAH verdi bu canı kimsenin bu canı almaya hakkı yok eğer alıyorlarsa bunun önüne geçmek lazım lütfen artık mantıklı olalım hatanın neresinden dönülürse ordan kardır herkes hata yapar ama öyle büyük hatalar vardırki evliliği yıkacak ve bir daha geri getirmeyecek kadar acıdır bırakın herkes mutlu yaşasın
Kesinlikle katılıyorum.
Yani her gün mutsuz ,hayattan bezmiş olmakdansa en güzeli ayrılmak.
Kimse boşanmayı düşünerek evlenmez.Mutlu yuva kurmak için evlenir( İstisnalar haric) Zaten mutsuz huzursuz bir evlilikde çocuklarda sağlıklı büyüyemez daha çok yıpranırlar.Allah herkezin gönlüne göre versin!!!
Bir problem olmaz...Yukarıda açıkladığım gibi mahkemeden yaşını hakim kararıyla büyüttürebilirsiniz...