-
Bilirkişi
Merhaba siteye henuz uye oldum. Yeterince forum konularını gezdiğimi düşünüyorum ama sorunuma cevap alamadım. Bu yüzden sorunumu anlatıyorum.
n90 marka cep telefonum 6 kez aynı şikayetten dolayı servisi gitti fakat her defasında sorun bulunamadı diye belirtip telefona format tarak telefonu verdiler. Telefon geldiginde sorunları duzelmiş oluyor fakat 2 ay sonra yanı sorunlar farklı sorunlarla birleşip geri donuyor. 5. defada degişim talep ettim. bu seferde duzelmesse değiştirecekleri sözünü sözlü olarak vermelerine rağmen değişim yapılmadı. 6. seferde bursa tüketici derneği aracılıgıyla uyarı yolladık fakat dikkate almadılar. telefon fiyatı 1.320 ytl oldugundan dhakem heyetine gitmeden tüketici mahkemesine basvurdum. ilk dava gunu goruldu ve bilirkişi için 200 ytl yatırmamı ve telefonun bilirkişi tarafından mahkeme salonunda incelecegini bilidrdiler. kvk nın 6 kere de bulamdıgı hatayı bilirkişi 10 dakikada bulabilir mi bulamaz ise benım verdigim 200 ytl de boşa gidecek. bilirkişiler nerden seçiliyor.Arızayı kendim kvk yetkilisine gosterebilirken kvk nasıl oluyorda bulmaıyor. sizce 200 ytl yı de riske edip davamı devam ettirmeli miyim .
bilirkişi telefonu mahkeme salonunda incelemeyecekse alıp gidecekse ne akadr sürecek
-
Re: Bilirkişi
Hak aramanın başka bir yolu varsa ordan devam edebilirsiniz