5620 Sayılı Kanunla Geçici İşçi Kapsamına Girenler
Selemlar.Ben devlet üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığında 15.10.2007 yılında engelli melek yüksek okulu mezunu (işkur dan kpss puanıyla)olarak geçici işçi statüsünde işe başladım.Öncelikle kurumumuzda 2006 yılında 6 aydan fazla çalışan (sağlık kültür daire başkanlığına bağlı) arkadaşlarım sözleşmeli memur (4b) statüsüne geçtiler.Personel dairesinden aldığım bilgi benimde arkadaşlarla birlikte bakanlığa gönderilen dosyada inşaat teknikeri olarak gönderildiğim.Ama personel dairesinden şu an için herhangi bi sonuç olmamak la beraber hiç bir şekilde olumlu yada olumsuz bir açıklama yapılmamaktadır .Kurumumuz kanunun 'c' bendinde yer alan kurumlardan mıdır? değilse benim 2006 yılında 6 aydan az çalışmışlığım bulunmaktadır bende 4b statüsüne geçebilirmiyim ?Teşekkürler kolay gelsin...
Re: 5620 Sayılı Kanunla Geçici İşçi Kapsamına Girenler
6 aydan az çalışmış olmak 5620 sayılı yasadan kapsam dışı bırakır.
Re: 5620 Sayılı Kanunla Geçici İşçi Kapsamına Girenler
peki hangi statüde çalışmaya devam edeceğiz bi bilginiz varmı?
Cevap: 5620 Sayılı Kanunla Geçici İşçi Kapsamına Girenler
Merhaba bende bir soru sormak istiorum ben belediyede geçici işçi statüsünde çalışıorum kadrolu işçi olmak için hangi yollar gerekli personel müdürümüz çok zor olduğunu söyledi kadroya geçirmek belediyelerin elindemidir meclis kararı yeterli olurmu acil cevap lütfen??