Yanlış Tebligat Adresi Verdiğimi Kabul Ettim
Herkese Selamlar
Bugün ilk duruşmam vardı gittim dilekçeyi kapıda yazdırdım şiddetli geçimsizlik içerikli standart bir dilekçe hakim ; davalının adresini sordu bende ablamın adresini verdiğimi söyledim vereceğim adres olmadığı için ve şimdi davalının ikamet ettiği adresi bulduğumu söyleyip yeni adresi yazdırdım biras kızdı ve posta masraflarının davacıya ait olduğunu gereğini iki taraf mahkemeye gelip sonuçlandırıldıktan sonra diğer hususların düşünülmesine diye yazdırdı.İşin aslı ben formalite evlilik yaptım 18 yaşındayken kandırdılar bu yüzden 2007 ocak ayı ve mart ayı arasında cezaevinde kaldım bizi evlendiren şahıslar sağlık raporunu sahte yapmışlar bu sebeple dava şuan sürmekte ağır ceza mahkemesinde 26 tane sanık var 20 tanesi benim gibi mağdur.orada verdiğim ifadede beraber yaşadığımızı bizi evlendirmek isteyen kişiye kızı beğendiğimi ona sorup bir süre beraber yaşadıktan sonra ayrıldığımızı söyledim
bu durumda size iki sorum olacak
yeni açtığım boşanma davası bana ceza verirmi yanlış tebliğ adresi verdiğim için verirse ne kadar verir ?
Yeni açtığım boşanma davasında bu evliliğin formalite olduğunu ve beni kandırdıklarını söylemelimiyiim ?
Re: Yanlış Tebligat Adresi Verdiğimi Kabul Ettim
cevap vericek kimse yokmu zor durumdayım :(