Almanya yeni göç yasası ve Aile birleşimi sorunları

Mrhb ben Almanyadan evlilik yaptım ve aile birleşimi yapmak istedim ama benden A1 seviyesinde almanca bilgim olduguna dair belge istediler, bende Ankara goethe estıtut'de kursa yazıldım,kısa dönem kursdan sonra sınava girdim ilk sınavda başarısız oldugum belirtildi bir mektupla,fakat bana kac puan aldıgımı cesitli defalar sormama ragmen söylenmedi bende ikinci defa sınava girdim25.11.07 tarihinde.10 gun bekledikten sonra dun mail yolu ile sonucumu ögrendim gine basarısız oldugum söylendi bu sefer notlarımda vardı mailde.
sınav gecme sınırı 60 puan ben ise 59 almısım.mektup kısmından bana sıfır verilmiş,gotehe nin kendi internet sitesinde mevcut olan örnek sınav ve not ların nasıl verildigi belirtiliyor orayı inceledigimde bana mektup kısmından 0 vermeleri olanaksız.
Sorum: Ben bu sınava itiraz edebilirmiyim,sınav kagıdımın tekrar okunmasını ve degerlendirilmesini isteye bilirmiyim.Yardımlarınız için şimdiden tsk ederim.
http://www.goethe.de/mmo/priv/1684738-STANDARD.pdf     bu linkdeki 20 sayfada mektup bölümünün ne sekilde not verilecegi belirtilmiş.