İnternet sitesinden alışveriş,gönderilmeyen sipariş
Merhaba;
04.12.2007 tarihinde www.....den.com sitesinde bir ilan vardı ve bu ilan üzerinde "satın al" linki yoktu.İlan sahibinin numarası vardı.İlan sahibini aradım o da siteden veremem dedi.Çünkü %7 kesinti var sanırım o yuzden dedi.Ben de napcaz dedim.Siz parayı hesaba geçirin ben hemen kargoya vereceğim dedi ve size takip numarasını verecegim dedi.Ben parayı hesaba gectim.Ama aynı gün içerisinde takip numarasını vermedi.Aradım aynı numarayı 4 kere hep aynı kişi çıktı.Önce 4.30 da göndercekti.Sonra 6.30 gibi dedi bende aramazsanız 7 gibi ararım dedim.6.30 da gene aramadı 7 de ben aradım "arıcam,arıcam,arıcam" kızgın bir şekilde sürekli en az bi 20sn tekrarladı.Sonra ben bi saat vermesini istedim o da 8 gibi arıcam dedi.Burdaki kargo şirketi açıkmış oraya gittim sizin adınıza herhangi bi yerden bi paket gönderimi olmadı dedi.Saat 8 oldu o aramadı gene.Ben 9.15 gibi aradım.Bu sefer gayet normal bir şekilde iş yerine gidemedim dedi.4449999 u ara dedi.Aradım kimse cıkmadı.Sonra bana dön demişti.Sonra tekrar aradım onu ve bugun olursa arıcam olmazsa yarın öglene kadar haber vercem dedi.Ve sonra baktıgımda sitedeki bütün ilanları da kaldırmış.Elimde yatırdıgım paranın dekontu(dekontun ustunde sony vaio laptop ödemesi yazıyor ama gelmedi),yatırdığım kişinin hesap numarası,bir de telefon numarası var eger dogruysa bu telefonda konustugum kisinin adı var bir de.Sizce ben ne yapabilirim.Yarın savcıya gidip şikayet dilekçesi vercem.Sizce bi sonuç çıkar mı?Yardımcı olursanız sevinirim.
***Erken cevap verirseniz cok sevinirim.Cunku cok kotu durumdayım.Ben bir ögrenciyim bu parayı cok zor denkleştirdim ve bitirme projem var eger parayı geri alamazsam projeyi yapamıcam ve okulumu bitiremicem.Uzatma gibi bi şansım da yok çünkü özel okulda burslu okuyorum.Yardımınıza muhtacım.