Re: Dünya Engelliler Günü
yusufum
merabalar sakıncası yoksa bir sorum var;ben 2003 te ankarada liseyi okurken arkadaşın biri bana ulustan fakir öğrenciler için yardım dağıtıldığını söyleyerek kimliğimi alarak koç bank tan başkasının hesap cüzdanını ve kimliğini çalarak ve onun adına sahte bir dilekçeyle ve hesabından çekilen kişinin imzasını atarak 2000 ytl çekiyor.kendisini ben göstererek benim kimliğimi kullanıyor.2003 tarihinden itibaren arandığımı ben yeni öğrendim ve şaşırdım kaldım.acaba bana birşey olurmu Atatürk universitesinde öğrenciyim ve korkuyorum.banka çalışanlarıda suçlu duruma düşmüş.bankanın kamera kayıtlarıda gerçek suçluyu gösteriyomuş,gerçek suçlu bulunduğu zaman berat edermiyim?ve banka çalışanlarına karşı ve de suçlu kişiye karşı tazminata hakkım olurmu?Allah Rızası İÇİN YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM..........lütfen cevap yazın ne olur:???????????????
Re: Kimliğim kullanıldı, dolandırıldım
Aynı soruyu 10 ayrı foruma ekleyerek forum kurallarını ihlal etmektesiniz. Tekrarı halinde üyeliğiniz askıya alınacaktır. Aşağıdaki konudan devam ediniz.
https://www.hukuki.net/forum/showthread.php?t=27888