Sınav soruları telif hakkı
anadolu üniversitesinden serbest muhasebeci mali müşavirlik sınav soru ve cevaplarını istedim ama olumsuz cevap geldi bende durumu başbakanlık bilgi edinme değerlendirme kuruluna intikal ettirdim kurul 2 gün önce bana cevap vermiş kurulun verdiği yanıt lehime karar çıkmıi sizlere sorum kurulun lehime verdiği kararın bir yaptırımı varmı anadolu üniversitesi soruları göndermezse benim ne yapmam gerekiyor avukat arkadaşların yardımını bekliyorum saygılar
Re: Sınav soruları telif hakkı
Telif ile alaka nerede sorunuzda?
avukat duygu hanımefendi anadolu üniversitesinin verdiği cevabı buraya yazmaya kalkarsam destan gibi olur ret cevabınında telif hakkı ödendiğinden dolayı verilemez diyor ben bu konuda davayı nereye açabiliri diye soruyorum siz telif ile ilgili ne var burda diyorsunuz avukat iseeniz yardımcı olursanız makbul geçer saygılar
Avukatım ama sizin aksinize ben bunuispatını isterseniz yaparım.
Temel sorun ise şu;
sizden gelen cevabi yazıda ne dıyor demedim. Telif hakkına ilişkin alaka yazdığınız sorunuzun neresınden anlamamız gerekliliği.
Ortalama zekaya sahip biriyim ben anlayamadım kusura bakmayın.
Size müthiş zekası olan bir meslektaşımın cevap vereceği ümidim dışında birde uslubunuzu gözden geçirmenizi temenni ediyorum.
avukat duygu hanım yardımcı olduğun için saygılar
s.m.m.m.
ibrahim