-
Sayın yöneticiler
sayın yöneticiler neden attığımız mesajlarımız direk yayınlanmamakta ilk önce okunması gerekmekte
şunu anlıyorum küfür vs. tarzı mesajları engellemek amaçlı ama ben 5-10 kadar foruma üyeyim ilk defa böyle bir uygulama gördüm bence hata yapmadan yargılamayalım ne kadar tam yargılama yeri olsada ilk önce suç işleyelim sonra idam edin
kolay gelsin....
-
Re: Sayın yöneticiler
Sayın timsah55,
Sadece belirli forumlarda iletiler onaya tabi. Daha önceleri böyle bir uygulamamız yoktu, ancak bazı iletiler gerçekten hem forum kurallarına, hem kanuna hem de ahlak ve adaba aykırı olduğu için ve biz yöneticilerin her zaman sitede bulunma imkanımız olmadığı ve dolayısıyla gerekli düzenlemeyi yapana kadar bu tarz iletilerin sitemizde görünmesi ve okunması hoş olmadığı için böyle bir uygulamayı uygun gördük, tamamen ihtiyaçtan doğdu yani.
Burada yargılama yapmıyoruz, kimseyi yargılamaya hakkımız ve yetkimiz yoktur, sadece site yöneticileri olarak sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz bunu da belirtmek isterim.
-
anlıyorumda hocam biraz sitenin hızını karşılıklı mesajlaşmayı sohbeti engellediğini düşündüğümden dolayı bu tür serzenişte bulundum sonuç olarak mekan sizin nasıl yöneticeğinizi siz daha iyi bilirsiniz benimkisi sadece öneriydi ilginize teşekkür ederim...
-
Öneriniz ve ilginiz için biz teşekkür ederiz. Sizden şahsi bir ricada bulunacağım, lütfen "hocam" şeklinde hitap etmeyiniz.
-
hocam kelimesini öğreten eğiten anlamında kullanmıştım daha doğrusu bu anlamda kullanmaktayım
bunu gerçi sizde farkındasınızdır ama kimseyede istemediği bi şekilde hitap etmem
asıl ilginize ben teşekkür ediyorum...
-
Ben de farklı bir anlam yüklememiştim zaten sayın timsah55 lütfen yanlış anlamayın. Anlayışınız için de teşekkürler... :)