Anlaşmalı boşanma ile ilgili
Merhaba OnceLiKLer ßa$ariLarinizin Devamini DiLerim
ßenim ßir Kac Sorum oLcaK anLa$MaLi ßo$ænma Davasi AcmaK icin DiLeKce Harici ßir$ey GereKiyorMu ?
AvuKat TutMaK isteMiyoruz .! AvuKat TutMaK ZorundaMiyiz ?
Mahklemeye ßa$ VururSaK Ne Kadar Surer?
Sureci En Az Minim'a NAsiL Du$ure ßiLiriz
Not: Yazi Tarzimdan DoLayi Ozur DiLerim GereK Yaptiqim MesLeK NedeniyLe oLsun GereK Klavye aLi$KanLiqi oLSun Yazi Tarzim ArizaLi ßu Hususte Ozur DiLer SayqiLArimi ßeyan Ederim ...!!!
Re: Anlaşmalı boşanma ile ilgili
Dava dilekçesi ve eşler arasında hazırlanacak ve imzalanacak olan, boşanma ile ilgili sair anlaşmaları, nafaka, tazminat gibi hususları düzenleyen protokol gereklidir. Dava süresinde açılmışsa ve protokolde bir eksiklik yoksa ilk duruşmada boşanmaya karar verilebilir. Bir avukat şart değildir ancak en azından protokolün hazırlanmasında bir avukattan yardım almanız dikkatinizden kaçabilecek konular hakkında yararınıza olacaktır.
Alıntı:
Stj.Av.Başak Şahin rumuzlu üyeden alıntı
Dava dilekçesi ve eşler arasında hazırlanacak ve imzalanacak olan, boşanma ile ilgili sair anlaşmaları, nafaka, tazminat gibi hususları düzenleyen protokol gereklidir. Dava süresinde açılmışsa ve protokolde bir eksiklik yoksa ilk duruşmada boşanmaya karar verilebilir. Bir avukat şart değildir ancak en azından protokolün hazırlanmasında bir avukattan yardım almanız dikkatinizden kaçabilecek konular hakkında yararınıza olacaktır.
ßiLgiLendirMeniz icin T$K Ederim DiLeKce Ve ProtoKoL SizLerden iyi oLmasin DegerLi ßir Hocam Tarafindan YaziLdi ßiLqiLendirMeniz icin Sonsuz T$K
SayqiLaR ...!!!
iki tarafında nüfus kayıtlarını çıkartıp dosyaya koyarsanız,işiniz daha kısa sürer.
Alıntı:
UnutuLduM rumuzlu üyeden alıntı
Not: Yazi Tarzimdan DoLayi Ozur DiLerim GereK Yaptiqim MesLeK NedeniyLe oLsun GereK Klavye aLi$KanLiqi oLSun Yazi Tarzim ArizaLi ßu Hususte Ozur DiLer SayqiLArimi ßeyan Ederim ...!!!
Yaptığınız mesleği merak ettim.
İnşallah boşanma dilekçesini de bu şekilde yazmamışsınızdır.