Ne Yapmaliyim Bana Yardimci Olunn
4 aylık evliyim annem-babamla kalıyoruz, yani alt katta ben üst katta babamlar. bu dönem içerisinde ki eşim bunun böyle olacağını biliyor ve her ne olursa olsun benle beraber sonuna kadar olacağını söylüyordu. Ama gerek annemi neden göstererek gerekse benim kendince eksik yönlerimi bahane ederek defalarca gitmeye teşebbüs etti. durdurabilmek için nasihatlarda bulundum. Ancak engel olamadım ve daha 40 günlük evli iken evi terketti ve 1 hafta sonra babasının baskısı sonucunda tekrar eve getirdim kendisini. Ancak 2 hafta kaldı yanımda ve 1.5 ay önce evi yine terk etti. şimdi hala annesinin yanında. en son 3 hafta önce görüştük anlaştık ve evimize döneceğimize karar verdik, ama kendisi annesinin yanına gidince fikir değiştirdi. gelmekten vazgeçti. geçen hafta sonu gelip kendi ailesinin aldığı eşyaları alıp gittiler ayrıca beni terk ettiğinde hemen çalışmaya başladı benim iznim olmadan çalışması doğalmı ayrıca eşyaları alana kadar ses çıkarmadılar eşyaları aldıktan sonra taleplerimiz olacak dediler ben şimdi nasıl bir politika izlemem lazım ayrıca ilk gidişinde hamileydi fakat tekrar evime geldiğinde gebelik bozulmuştu buda mı oyundu acaba yardımlarınızı bekliyorum çok acil biraz uzunca oldu kusura bakmayın. eşimi seviyorum ama devam edeceğine kanaatim yok. boşanmak istiyorum. ancak nafaka ve tazminat öderim korkum var.
bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Re: Ne Yapmaliyim Bana Yardimci Olunn
Sn.mamat887;
lütfen daha önce açtığınız konudan devam edin.
https://www.hukuki.net/forum/showthread.php?t=30617
Re: Ne Yapmaliyim Bana Yardimci Olunn
Eşlerin birbirinden çalışma vizesi alması gerektiği şeklinde yasal bir düzenleme yok.