Kızımın velayeti, annesinin yanında ama anneannesi bakıyor
merhabalar öncelikle herkeze iyi çalışmalar dilerim.benim eşimle boşanma davam var.3 yaşındaki kızım şu an annesinde fakat kızıma ananesi yani kayınvalidem bakıyor anane şuan evli 3 resmi evliliği eşim evlilik dışı bir çocuk babası kabul etmemiş annesinin nufusunda kayıtlı kayınvalidem 3 resmi 5 imam nikahlı toplam 8 evlilik yapmış kıbrısta kumarhanede çalışmış(kanıtlanamaz)bar işletmiş vs vs ayrıca kendi kızına bakmamış eşimide ananesi büyütmüş şimdi benim kızıma bakıyor ayrıca şimdiki kocasınıda tanımıyorum ve onunda görmediği bir çocugu varmış kızımın bu insanların yanında yetişmesini istemiyorum davamız devam ediyor ltf yardımcı olun nasıl bir yol izlemeliyim mahkemeye dilekçe versem bunun kanıtı nasıl olur
Re: Kızımın velayeti, annesinin yanında ama anneannesi bakıyor
Yapmanız gereken, vakit kaybetmeden bir avukatla görüşüp bundan sonraki adımları avukatınızla birlikte atmaktır. Sitemizde hukuki danışmanlık hizmeti verilmemekte, sadece temel hukuki bilgi verilmektedir. Size de ne yapmanız gerektiği açıklanmış, olaya ilişkin özel çözüm arıyorsanız yanlış yerdesiniz.