Kısmen Ödenen Borcun Komple İcraya Verilmesi
Tamamı 10 bin ytl olan borcumun yaklaşık 9bin ytlsini ödedikten sonra geriye kalan 1000 ytlsini ödeyemedim. Borclu olduğum şahısda bunu doğrulamasına karşın şahsın avukatı tarafından 1000 ytl olarak değilde 10 bin ytl üzerinden icraya verildim.Bunun sırf avukatın icra parasını yüksek tutarak alacağı parayı düşünmesinden kaynaklandığını düşünüyorum.Bu konu hakkında ne yapmam gerektiği konusunda yardım edebilirmisiniz.Tşk ler...
Re: Kısmen Ödenen Borcun Komple İcraya Verilmesi
Bunun sırf avukatın icra parasını yüksek tutarak alacağı parayı düşünmesinden kaynaklanması yanlış bir düşüncedir, meslektaşımızı zan altında bırakarak ve avukatlık mesleğini karalayarak ne elde edeceğinizi anlamıyorum, anlamak da istemiyorum.
Borç kısmen ödendiyse, süresi içerisinde borca kısmen itiraz edin, bu kadar basit.
Bir söz vardır; “Avukatlar bir makasın yek değerine zarar vermeyen çifte bıçağına benzerler. Fakat aralarına girenlerin vay haline.”
Ogustin Brohal
Re: Kısmen Ödenen Borcun Komple İcraya Verilmesi
Elinizde ödemeyi yaptığınıza dair belgeler var mı? Eğer ödeme yaptınız ve bunun karşılığında hiçbir belge almadıysanız... Vay halinize.