Kiraladığım araçla kaza yaptım
2005 yılında samsunda kiraladığım bir araçla kaza yaptım. kaza sonucu bayğın yoğun bakıma götürülmüşüm ve uzun bir tedavi süreci yaşadım. ve şuan sağılığım yerinde ve yapmış olduğum tedavi giderlerini ve vucudumdaki %33 kalıcı hasardan dolayı tazminat almak için müraccat ettim. Her nasıl olduysa kazada %100 beni suçlu göstermişler oysa yoldan kaynaklanan bir kaza idi ama kaza raporu bize verilmediği ve 4 ay gibi bir yatalak olarak yattığım için ve sonrasında tedavinin devam etmesi üzerine yeni haberimiz oldu kazasıy samsunda yaptım ikamet adresim Kayseride
A) araç renta car a ait yalnız hususi kaskolanmış
B) Tedavi gideri gibi bir ücret konmamış sadece ölüm ve sakatlanmaya 4,000,00 Ytl konmuş
C) aracı kiraladığmda boş senet vermiştim adam üzerine 1,500,00 Ytl yazmış benden tahsil etmek istiyor
D) sigorta şirketi poliçede yazanı veririm başka şeye karışmam diyor 6,000 ytl tedavi giderim oldu
şimdi ben tedavi giderlerimi ve gerçek değerden tazminatımı nasıl alabilirim renta car sahibinin bu senedi benden tahsil edermi. Beni koruyan bir kanun varmı
ilginize bilginize şimdiden teşekkür ederim
Re: Kiraladığım araçla kaza yaptım
Meydana gelen hasardan dolayı kim sorumlu ise ondan talep edebilirsiniz. Ancak duruma göre tek kusurlu sizsiniz ? Aksini ispat edebilirseniz dava açabilirsiniz. Kiralayan şirket elbette zararını sizden talep edecektir