Kiralık arabayla kaza yaptım araç kaskosuz çıktı
öncelikle kolay gelsin hepinize; ben 2 günlüğüne araç kiraladım yalnızca bir sözleşme imzaladım sözleşmenin suretini almadım.. araçla kaza yaptım aracın şu anda kaskosunun olmadığını öğrendik 3,5 milyar servisten hesap çıkarıldı bizim ödememiz isteniyor sanırım kiralanan oto nun kaskolu olması gerekiyormuş bi açıklama yaparsanız memnun kalırım
Re: kiralık arabayla kaza yaptım araç kaskosuz çıktı (acil)
öncelikle kolay gelsin hepinize; ben 2 günlüğüne araç kiraladım yalnızca bir sözleşme imzaladım sözleşmenin suretini almadım.. araçla kaza yaptım aracın şu anda kaskosunun olmadığını öğrendik 3,5 milyar servisten hesap çıkarıldı bizim ödememiz isteniyor sanırım kiralanan oto nun kaskolu olması gerekiyormuş bi açıklama yaparsanız memnun kalırım
birileride buraya baksın hergün para yazıyo :(
Araç kaskosuzsa maddi hasar sürücüyü ilgilendiriyor.
[QUOTE=playmali;144129]öncelikle kolay gelsin hepinize; ben 2 günlüğüne araç kiraladım yalnızca bir sözleşme imzaladım sözleşmenin suretini almadım.. araçla kaza yaptım aracın şu anda kaskosunun olmadığını öğrendik 3,5 milyar servisten hesap çıkarıldı bizim ödememiz isteniyor sanırım kiralanan oto nun kaskolu olması gerekiyormuş bi açıklama yaparsanız memnun kalırım
birileride buraya baksın hergün para yazıyo :([/QUO
Kiralanan aracın kaskosu olması gerekiyormuş ama kaskolu değilmiş...rent a car firmaları zaten genellikle kiraladıkları araclara kasko yaptırmazlar ya da bu tür araclarda kaza rizikosu daha fazla olduğundan sigortacının kasko şartlarıda ağırlaştırılmış olur..imzaladığınız sözleşmeyi inceleyin öncelikle ama aracı kiraladığınız firma böyle heran olabilecek bir durumda kayıtsız kalmamış kendi lehlerine sözleşmeye madde koymuşlardır zaten... ayrıca madem zaman sizin için bu kadar değerli yada pahalı "birileri buraya baksın!" şeklinde veryansın edeceğinize yüzyüze görüşebileceğiniz uzmanlardan yardım alın tabi başvuracağınız uzman ya da avukatlarda size göre para yazıyorsa bunlarla yetinmeniz gerekecek...kolay gelsin...
Alıntı:
playmali rumuzlu üyeden alıntı
birileride buraya baksın hergün para yazıyo :(
Burada bilgilerini paylaşan hiç kimse sitenin kadrolu elemanı değil.
Onlarında yaptıkça para bastıkları bir işleri var.
Re: Kiralık arabayla kaza yaptım araç kaskosuz çıktı
hepinize teşekkürler sizden kaskosuz araç kiralanabilir olduğunu öğrendim