Bankanın ihmalinden dolayı takibe alındım, kredi kullanamıyorum
sayın yetkili;
ben ordu mensubuyum.görevimiz gereği bircok ilde çalışıyoruz.2003 yılında elazığ oyakbank şubesınden maaş alırken tain nedeniyle van iline gitmiştim. elazığ şubenizde bulunan ek hesabımı kapatmiştım tahminimce görevli arkadaş o ay ki faizi hasaplamadığı için 10 ytl. borc kalmiş ne yazıkkı bana ulaşma zahmetınde bulunmamişlar. 2004 yılında van ilinde görevli iken maaş işlemleri van oyakbank şubesi ile anlaşilınca elaziğ oyakbank şubesınce ek hesaptan dolayı yasal takibe alındığimi ögrendim. 10 ytl. borc faizi ile birlikte 42 ytl olarak öğrenir öğrenmez yatırdım. ba zamana kadarda her hangi bir problem yaşamadım .bu yazdıklarımin bir benzerini oyakbank müşteri hizmetlerine e-mail olarak yazdım. beni bir görevli cepten arayarak yukarda yazdiğim olayla ilgili gerekli düzeltmeyı yaptıklarını bildirdi. yani 2004 yılında tasfiye edildi şerhi düşüldü. ancak ben kredi kullanmak için hangi bankaya gitsem olumsuz sonuç alıyorum. gerekce olarakta yukarta bahsettiğim olay tarafima bildırılıyor. 2007 yılından önce birden fazla kredi kullandım ve kredi kullanırken herhangi bir promlem yaşamadım.hepsını sorunsuzca ödedim.şimdi benim hiç bir ihmalkarlığım olmadığı halde mağdur durumdayım. ayrıca bkm tarafındanda bu 2003 yılındaki olaydan dolayı takiptekiler listasınde kayıtlıymişim. 1-2 ay önce yeni bir yasa çıkmiş (hıç bilgim yok) takipte olanlara hiçbir halde kredi verilmiyormuş. sizlerden ricam bmk de takipte olanlar listesinde ismim varsa silinmesi için izleyecegim yol ve yapmam gerekenler hakkında açiklayıcı bilgi ve ayrıca bu yasal takipten ne zaman af olup kredi kullana bilirim. bu konular hakkında yardımlarınızı bekliyorum. iyi günler