Site yönetiminin masrafları
selamlar.
öncelikle şimdiden teşekkür ediyorum.
bir kaç gün önceki site olağan üstü genel kurulunda, 2007 yılına ait masraflar listesi slayt gösterisi halinde kat maliklerine sunuldu.
2007 bütçesinde 240.000 ytl aidat gelirleri vardı. masrafların içerisinde 47.000 ytl lik bir bölüm işçilik olarak ayrılmıştı.
işçilik masraflarını nasıl fatura ettiklerini sorduğumda bana 'gider makbuzları ile' gösterdiklerini beyan ettiler. masrafların tamamının fatura edilmemesi yasal mıdır? bu yasal değilse hangi mahkemelere baş vurabilirim.
ayrıca site yönetimi ve denetçilerine ulaşabilmem için site bloklarının içine yönetim kuruluna ulaşmamı sağlayacak herhangibir yazı, telefon adres bulunmamaktadır. bu bir şikayet konusu olabilir mi?
şimdiden teşekkür ederim.
Re: Site yönetiminin masrafları
Re: Site yönetiminin masrafları
Ve aleyküm selam.
Aşağıdaki hatırlatmayı veya benzerini daha önce görmüşmüydünüz?
Site Yönetiminden Duyurular
Forumlarda arama yapmadan soru veya yorum eklemeyiniz. - Kısa Mesaj ile hukuki soru sormayınız.
Türkçe yazım kurallarına özen gösteriniz. - Cümlelerinize büyük harf ile başlayınız, başlık ve iletilerinizin tamamını büyük harflerle yazmayınız. - Konularınızı doğru kategoride açmaya özen gösteriniz. - Başlıklarınızda "Acil, Lütfen Yardım, İmdat, Slm, Mrb" gibi kelimeler kullanmayınız. - Kurallara aykırı davranan üyeler ve forumları kilitlenecektir.