Aldattığını inkar ediyor ne yapabilirim?
Eşim benden boşanmak için dava açtı. Benim onu aldattığımı öne sürüyordu. Ama doğru değil. Biraz araştırınca başka erkeklerle telefonla konuştuğunu sürekli mesajlaştığını öğrendim. mahkemeye bildirdim. Telefon kayıtlarını istettim. 118lerden arama yapınca üzerine kayıtlı başka numaralar olduğunu buldum. Bu numaraların kendisine ait olduğunu fakat başkası tarafından kullanıldığını iddia ediyor. Kayıtlara göre yabancı erkeklerle konuşmuş, mesajlaşmış. Ama o telefonu ben kullanmıyordum diyor. Bir arkadaşı üstlendi kabahati ben kullanıyordum o numaraları diyor. Eşimin olduğuna eminim arayınca en başta kendisi çıkıyordu telefona şimdi açmıyor o telefonları. Ne yapabilirim.
Re: inkar ediyor napabilirim.
karşı dava açtım. ama kendi adına kayıtlı telefonu başkasının kullandığını söylüyor. bu yalanını nasıl ortaya çıkarabilirim. çünkü bu telefonla başka bir erkekle yapılan görüşme ve mesajlaşmalar beni aldattığını gösteriyor.
Telefon iletilerinde hiç mi adı geçmiyor ya da onun olduğun beli edecek "hitap şekilleri" veyahut da sizin ev veya sizinle ilgili bilgiler.
mesaj içerikleri gelmedi sadece belli kişilerle ne zaman ne kadar süre ile görüştüğünü ne zaman mesaj attığını gösteren listeler geldi. yabancı bir erkekle bir sürü telefon konuşması ve mesaj var. mesajların içeriği de geliyor mu? bu mahkemeden tekrar istetmem mi gerekir.
Alıntı:
www753 rumuzlu üyeden alıntı
mesaj içerikleri gelmedi sadece belli kişilerle ne zaman ne kadar süre ile görüştüğünü ne zaman mesaj attığını gösteren listeler geldi. yabancı bir erkekle bir sürü telefon konuşması ve mesaj var. mesajların içeriği de geliyor mu? bu mahkemeden tekrar istetmem mi gerekir.
Eğer somut olarak telefonda kayıtlı değil ise mesajların içeriği elde edilemez. Bana göre yapılması gereken bu aşamadan sonra tanık beyanlarına başvurmaktır. Fiili üzerine alan kişinin ayrıca görüşülen kişilerin tanık beyanlarına başvurmak olayınızı çözüme kavuşturabilir.Mahkemeden bu kişilerin dinlenmesi yönünde talepte bulunun. Eğer ortada yalan varsa ortaya bir safhada çıkacaktır.