-
Suç Duyurusu
Merhaba bu siteden, bu güne değin sürekli faydalandım şimdi yine bir sorunum var. Eşimle haziran ayında evlendik, evlendikten sonra bir tuhaflaştı. Çok zor şartlar altında evlenebildik belki de onun stresini yaşıyor hala. Evliliğimizin 3. gününden itibaren sürekli dövmeye başladı beni. "Boşanacağım" dediğimde tehditler yağdırıyordu. Bu güne kadar geldim ama geçen hafta annemlerin evine yerleştim sürekli arıyordu ilk 4 gün yine bağırıp çağırıyordu daha sonra hastaneye gitmeyi kabul etti. Ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gönderdim onu, şuan ilaçlarını kullanıyor. Fakt bu süre içersinde ben hayatımdan endişe duyduğum için suç duyurusunda bulundum darp raporlarımı da sundum dilekçeye. Şimdi ifade vermek istemiyor. Ben yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum evime geldim fakat çok huzursuzum. Dilekçeyi geri çeksem, yine de kayıtlarda kalır mı? Ya da ifadesini verdikten sonra başka bir işlem uygulanır mı yani mahkeme falan açılır mı yoksa 2. bir suçuna kadar sadece dosyada mı kalır? Bana bilgi verirseniz çok sevinirim.
-
Re: Suç Duyurusu
-
Re: Suç Duyurusu
Alıntı:
Kantaroncu rumuzlu üyeden alıntı
Teşekkür ederim.