Liseden sonraki Tecilim Bitiyor Sınavlara hazırlanıyorum
1985 dogumluyum Liseden sonraki 3 yıllık Tecilim 31 aralık 2007de Bitiyor 2008 oss sınavına hazırlanıyorum dersaneye gıdıyorum askerlıgımı 1yıl daha uzatma sansım varmı bunca zamandır ıstedıgım bolume gıremedım bu yıl kesın gozuyle bakıyorum ama askerlık sorunumu unuttum acıkogretımde yazmadım su an kacak degılım ama 2008oss de kacak duruma dusecem kzansamda kayıt yaptıma sansım olmucak tecılım bıtmeden bır yıl daha uzatmam gerek bana yol gosterır misınız?
Re: Liseden sonraki Tecilim Bitiyor Sınavlara hazırlanıyorum uzatmak icin...
kardes allah yardimcin olsun bende de ayni dert var bende ayni senin devrenim ama ben erteleme alacagimi saniyorum.,.cunku boyum 188 kilom 155 yani kilodan dolayi buyuk bi ihtimalle erteleme alacagim
bende dersan eye gidiyorum buna guvenerek bakalim hayirlisi
Re: Liseden sonraki Tecilim Bitiyor Sınavlara hazırlanıyorum uzatmak icin...
kardes subeye mail atdım bana sınava kazandıgım zaman bunu belgeledigim taktirde tecili uzatırız dıyolar ama sınava kacak olarak girmek istemiyorum bu konuda detaylı bilgisi olan var mı?
Re: Liseden sonraki Tecilim Bitiyor Sınavlara hazırlanıyorum
donjun oyle birsey olmuyor galiba sube soruyu yanlis anlamasinn..
benim arkadasim kazandi ama uzatilmadi(ama o iki yillik kazanmisti ondanda olabilir
soruyu cok acık ve net sordum o yuzden yanlıs anlama olasılıkları olamaz zaten detay ıstedım onun ıcın haber beklıyorum.
Alıntı:
donjuN rumuzlu üyeden alıntı
soruyu cok acık ve net sordum o yuzden yanlıs anlama olasılıkları olamaz zaten detay ıstedım onun ıcın haber beklıyorum.
Aynen bu durumda bir arkadasim var subeyi aradiginda senin tecil hakkin yok demisler kendisine askere alinacaksin yerinde belli demisler hatta, sivas olarak.
Kendisi biraz arastirdi, ogrendigi bilgilere gore bakaya durumunda kalip subat ayinda oss ye basvurup oss belgesi ile subeye gidince dilekce verip durumu aciklayinca agustos sonuna kadar tecil edilirmis agustosta okul kazandigini belgelerse sene sonuna kadar tecil sonra okulun senelik tecilleri ile ogrencilik.
Bu bilgi ne kadar dogru bilemiyorum, arkadas birligine teslim olmayacak ama korkuyor o kadar hazirlanip yine askere alinirsam diye.
Bu konuda daha detayli ve net bilgisi olan varsa yazarsa sanirim bu durumdaki arkadaslar icin iyi olacak.
Saygilar.
bende Askeriyeye gittim aynı zamanda mailde attım subeme... arkadasına denilen aynı seyi söylediler öss basvurumla agustosa kadar agustostada barajı astıysam kasıma kadar kasımdan sonrada zaten okul tecile devam ediyor yani ucuz yırtık... bu yıl össden cok umutluyum nerdeyse askere gıdecektım neyse bizim durumdaki arkadaşlar bilgilensin diye yazdım kolay gelsin herkeze....
Arkadaslar Ocak ayında askerlik subesine gitdim bana öss basvuru belgenle erteliyebileceğimi söylediler suanda karakola askerliğe çağrım gelmiş öss basvurusuda henuz balamadı bir sorun olur mu?
arkadaşlar bi sorum olacak eğer acilen cevap alabilirsem sevinirim
1985 doğumluyum liseyi 2004 te bitirdim.iş başvurusu yaptığım şirket beni mülakatlar sonucunda işe alacağını söyledi ve askerlik tecil belgesi istiyolar benim tecilimde 2008 şubatında bitti bu yıla kadar açık öğretime kayıt olmadım çünkü askerliğimi tekrar tecil ettirmek istiyorum yani askere geç gitmek istiyorum bu yıl açıköğretime kaydolmayı planlıyorum.şirkette en az 1 yıllık tecil belgesi istiyo askerliğimi 2009 şubatına kadar uzatabilirmiyim?
Alıntı:
böcük rumuzlu üyeden alıntı
arkadaşlar bi sorum olacak eğer acilen cevap alabilirsem sevinirim
1985 doğumluyum liseyi 2004 te bitirdim.iş başvurusu yaptığım şirket beni mülakatlar sonucunda işe alacağını söyledi ve askerlik tecil belgesi istiyolar benim tecilimde 2008 şubatında bitti bu yıla kadar açık öğretime kayıt olmadım çünkü askerliğimi tekrar tecil ettirmek istiyorum yani askere geç gitmek istiyorum bu yıl açıköğretime kaydolmayı planlıyorum.şirkette en az 1 yıllık tecil belgesi istiyo askerliğimi 2009 şubatına kadar uzatabilirmiyim?
bende aayni durumdaydim ama ben oss ye hazirlaniyorum gecen sene askerlik sorununu hic dusunmdim acikogretim yazmadim subat sonu askerlik tecilim bitiyordu subeye gittim sube bana oss asvuru belgeni getir sonuclara kadar uzatiriz tecilini deddi baraji asarsam yerlestirilme tarihlerine kadar uzatma devam eder dedi. sen eger asker kacagi degilse tecilin bitmeden dilekce yaz askerlik subesine git durumunu anlat yazdigin dilekceyi ver sinav sonuclarina kadar tecilin uzar 5 ay yani agustos ayina kadar.... ama asker kacagi isen imkani yok umarim halledersin durumunu anliyorum. vatani gorevimizi mutlaka yerine etirecegiz ama once hayatimizi kurtarmaliyiz diye dusunuyorum...askerden geldikte sonrada hayat devam edecek cunki... sinava gireceklere basarilar....