Plakaya Kesilen Trafik Cezalarına İtiraz
20/09/2007 tarihli bir hatalı park ceza tutanağı bana 14/11/2007 tarihinde posta ile tebliğ edildi. Baya bir araştırdım önceden bu tür vaklar baya yaşanmış ve itirazlar haklı görülmüş, tebligatın 7 gün içinde yapılması gerektiğinden cezalar iptal olmuş. Ama bu konu da 5-6 aydır gündemden düşmüş acaba itiraz etsem hala aynı mevzuat geçerli mi? Bide ben ilçede yaşıyorum trafik mahkemesi yok sulh cezaya mı dilekçe vercem? Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür edrim.
Re: Plakaya Kesilen Trafik Cezalarına İtiraz
ne kadar ilgili site yöneticilerimiz varmış insan lutfedip bir iki satır yazar yahu. Biz bilgi alamayacaksak ne işe yarar bu site..
Siteye üye olurken kabul ettiğiniz kuralları çok çabuk unutmuşa benziyorsunuz. "Plakaya" sözcüğüyle arama yapsanız daha önce bu konuda verilmiş cevaplara ulaşabilirdiniz. İkisi şöyle:
https://www.hukuki.net/forum/showthre...hlight=plakaya
https://www.hukuki.net/forum/showthre...hlight=plakaya
Merhabalar.Aklıma takılan bir soruyu danışmak istiyorum.Youtube video paylaşım sitesinde arabayla birkaç trafik kuralını ihlal ettiğimiz bir videomuz var.Bu videodan ötürü bir ceza alma durumum var mı,onu sorcaktım.Yardımcı olursanız sevinirim.
Alıntı:
falsewitness rumuzlu üyeden alıntı
Merhabalar.Aklıma takılan bir soruyu danışmak istiyorum.Youtube video paylaşım sitesinde arabayla birkaç trafik kuralını ihlal ettiğimiz bir videomuz var.Bu videodan ötürü bir ceza alma durumum var mı,onu sorcaktım.Yardımcı olursanız sevinirim.
Net olarak söylüyorum; teoride olup olmadığını bilmiyorum ancak pratikte yani uygulamada böyle bir ceza alma durumunuz yok.
Kısacası hayır.
Oğuzhan Dayar arkadaşım sağolasın teşekkür ettim.Bizim şehir biraz küçük olduğundan belki videoyu izleyen polis ağbilerimiz beni görünce bir uyarı çeker o olursa olur artık.