Askeri Hastanede Tedavi İle İlgili
İyi akşamlar öncelikle tüm hukuki.net ailesine benim siz değerli büyüklerime bir sorum olucak öncelikle ben şuanda askerlik görevimi Bingöl tarafında yapmaktayım askerliğe başlamadan öncede görme bozukluğundan dolayı askeri hastaneye gitmiştim tam olarak asker girişi yapmadığım için geçerli tedavim yapılamıyordu acemi birliğinde ankara gata ya sevk aldım rütpeli personel göndermedi revirden sorumlu usta birliğinde gidersin dediler ve usta birliğimizdede öyle bir imkanımız yok çünkü bulunduğumuz yerde askeri hastane yok elazığ a çıkması baya bir proglem oluyor en aşağıya 1.5 2 ay bekliyoruz benim sizlere sorum şudur ben şuanda memleketime izine geldim burada bulunan askeri hastanede muayne veya tedavi olma gibi bir imkanım varmı bunu öğrenmek istiyorum ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.
Re: Askeri Hastanede Tedavi İle İlgili
Var . Merkez komutanlığından sevk alın.
Teşekkür ederim bana zaman ayırıp soruma yanıt getirdiğiniz için.
Rica ederiz ne demek . Bu site paylaşım sitesi yine bekleriz.
merhabalar ben 04.07. tarihinde adana askeri hastenesinden gata ya sevk aldım bu sevkin geçerlilik süresi ne kadar yani en son hangi tarihte gata ya gitsem bakılabilirim?ben adana as. has. sevk işlemlerinden 7 gün olarak öğrendim doğrumudur?yanıtlarsanız sevinirim
Alıntı:
huseyin_erbakan rumuzlu üyeden alıntı
merhabalar ben 04.07. tarihinde adana askeri hastenesinden gata ya sevk aldım bu sevkin geçerlilik süresi ne kadar yani en son hangi tarihte gata ya gitsem bakılabilirim?ben adana as. has. sevk işlemlerinden 7 gün olarak öğrendim doğrumudur?yanıtlarsanız sevinirim
Adana Asker Hastanesi sevk işlemlerinden aldığınız yanıta güvenmiyorsanız burada kim olduğunu bilmediğiniz birinin vereceği yanıta ne kadar inanacaksınız?
Alıntı:
Benim bildiğim 3 gün içinde sevk edildiğiniz hastahaneye başvurmanız gerekiyor.
Alıntı:
milli yönetmelik 33 2 b ye göre bu süre garnizon içi 3 mesai günü, garnizon dışı ise 5 mesai günü olarak belirlenmiştir. sizin durumunuz muhtemel iş günü saymak... Saygılar...
Alıntı:
murati rumuzlu üyeden alıntı
ben şuanda memleketime izine geldim burada bulunan askeri hastanede muayne veya tedavi olma gibi bir imkanım varmı bunu öğrenmek istiyorum ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.
Belki de arkadaşın işi bitmiştir ama ben yine araştıranlara örnek olsun diye cevaplamak istedim: Garnizonlarında askeri tabip bulunmayanlar için Merkez Komutanlıkları vasıtası ile, garnizonlarda askeri tabip olanlar için ise önce yine merkez komutanlığına yazılacak tedavi isteği özlü dilekçe ile adınıza düzenlenecek üst yazıyla revire başvurarak oradan askeri hastaneye sevk almak sureti ile tedavi olabilirsiniz. Ama bunu okuyanların hemen gözü parlamasın lütfen çünkü askere geldiğinde izinde verilen raporların izin süresinden sayılmadığını öğrenen her Türk genci bunu o kadar çok istismar etti ki artık garnizon baştabiplerinin geneldeki tutumu izinli personelin kıt'ası askeri hastanelerinde tedavi olmasını sağlamak olarak değişti. tabi hayati önem ve bu gibi özel durumlar hariç...Saygılar...
Alıntı:
sdt23 rumuzlu üyeden alıntı
Adana Asker Hastanesi sevk işlemlerinden aldığınız yanıta güvenmiyorsanız burada kim olduğunu bilmediğiniz birinin vereceği yanıta ne kadar inanacaksınız?
sdt23 forumun bi kalitesi ve güvenirliği var bilmiyosun sanırım