APARTMAN KULLANIM ALANI
Merhaba arkadaşlar
Ben evime uydu sistemi aldım. fakat evim zemin katta olduğu için çanakların önü kapanıyor ve kanalları tam çekemiyor doğal olaraktan. bende çatıya takmak istedim antenleri fakat çatı katın anahtarı bulunduğu kişiye (yöneticiye) gittim durumu izah ettim ama o diyorki olmaz yasak kiremitler kırılacağı için benim çatıya çanak anteni kurmama izin vermiyor ne yaptıysam ne dediysem laf anlatamadım. güneş enerjisi bile taktırmak istesek kiremitler kırılacağı için onu bile takmak yasakmış. benim şimdi haklarım var mı? ben bu çatıya girilen yerin kilidini kırsam anteni taksam sonra yerine yeni kilit taksam taktıktan sonra yöneticiye yeni kilidi versem benim açımdan herhangi bir hukuki suç doğar mı doğacaksa benim ne gibi işlemler yapmam gerekiyor bu durumu suçlu duruma düşmeden halletmem için şunuda sormak istiyorum peki ben çatıya yöneticinin istediği doğrultuda anten takamayacaksam ileride doğacak çatı masraflarını ödemesem itirazda bulunsam olur mu?şimdiden verdiğiniz bilgiler için teşekkürler ederim...