-
Şarlatanlık diz boyu
Başbakan Erdoğan, Pazartesi akşamı yapılan AKP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında ABD ziyareti hakkında bilgi verdi. ABD Başkanı George Bush’la yaptığı görüşmeyi ayrıntılı bir şekilde anlatan Erdoğan, baş başa görüşmeye geçildiğinde yaşanan ilginç bir ayrıntıyı da MYK üyeleriyle paylaştı. Başbakan, Başkan Bush’a şunları söylediğini aktardı:
Kasımpaşa’yı öğrendi!
“Görüşmemizin başında Sayın Bush’a ’Siz Teksaslıysanız ben de Kasımpaşalıyım’ dedim. Türkiye’nin sabrının ve dayanma gücünün kalmadığını anlattım. ’Artık tahammülümüz kalmadı’ dedim. PKK terörünün bitirilmesi gerektiğini vurguladım. ’Barzani mi, Türkiye mi? Artık kararınızı verin’ dedim.”
Başbakan, Kasımpaşa-Teksas örneğini verince bir MYK üyesi araya girerek, “Efendim Bush, Kasımpaşayı biliyor muymuş?” diye sordu. Erdoğan, MYK üyesine baktı ve gülerek “Öğrenmiştir, artık biliyor” cevabını verdi. Başbakanın bu cevabı MYK üyelerini güldürdü.
-
Re: Şarlatanlık diz boyu
Şimdi bu konuşma nerede oluyor TBMM sinde en büyük grubu olan hükümeti kuran partinin kurulunda konuşan kim RTE yani başbakan.
Bush Kasımpaşa yı öğrenmiş. Vay be ? Kahve sohbeti gibi
Hemşerim memleket nire ?
Posof
Hönk....
İşte bu muhabbeti yaptığını söylüyor RTE ve hepsi gülüyorlar bu arada Dünya da bizim halimize gülüyor. Varya buda yalan ha... Bizim RTE bunu İngilizce söyleyemez ağzının içinde birşeyler gevelemiştir. O da bakmıştır.
Bush da Dallaslıymış. Yani abd nin Petrol eyaleti Teksas ın başkenti en meşhur adamı Ceyar Şimdi birde Bush çıktı Al Ceyar ı vur bush a bir dürüst adam etmez...
Bende Kasımpaşalıyım dediğinde Bush kesin andaval andaval bakmıştır ne diyor ki diye. Herif Türkiye yi kendi eyaleti sanıyor Kasımpaşayıda bir Sancak sanmıştır.
Yami devletin zirveye yakın adamı başka bir devletin zirvesindeki adama gidiyor sen Dallaslıysan Bende kasımpaşalıyım diyor. Buradan ne anlamamız lazım geldiğide muallakta ama bu dangalak diyalog Ak partiye vallahide billahide +3 puan oy yükselişi olmuştur. Vay bizimki kabadayı diye...
Ama işin acısı bizim kabadayı ki sahte kabadayı bunları anlatırken dün sırıta sırıta Gabar da 4 fidanımız daha şehit oluyordu...
Hani gerçek bir kabadayılık mertlik yapsada 550 milletvekilini bir şehidimize değişmem feda olalım hepimiz dediydi ya onu tutsa gelmemek üzere gitse hatta Türkiye den...