Boşanma ilgili anlayamadığım bir problem
Öncelikle sorumu cevapladığınız için teşekkür ederim.İki çocuk babasıyım sekiz yıllık evliliğimi son verme kararı aldık.İlk başta boşanmayı isteyen eşim o esnada hayatıma birinin girdiğini öğrenince duruşmada boşanmak istemediğini,çocuklarımızı öne sürdü ve hayatımda biri olduğunu ileri sürdü o arada bilgisizliğimden avukatım bile yoktu duruşmada,onlar avukatları ile gelmişti.Savunamaden kendimi altı ay süre verilme kararı alındı.Ben iki senedir ayrı yaşıyorum tek başıma.Altı aydan fazla bir süre geçtikten sonra bir avukat tuttum kendime,onun dediği razı etmeden anlaşmadan boşanma olmaz ancak o bize dava açması lazım duruşmaların olması için dedi.Eşime soruyorum ne yapmak istediğini bu şekilde olmayacağını söylüyorum lakin bana seninle barışmayacağımda boşamayacağımda diyor.Yani benim yapabileceğim hiçbir şey yok mu ayrı yaşadığımı ispatlayabilirim ama duruşmaların olması için onların dava açması lazımmış.Elim kolum bağlı şimdi zaman mı var benim tekrar dava açmam için yani karşı taraf istemeden boşanma mümkün değil mi.
Re: Boşanma ilgili anlayamadığım bir problem
Yetkili Cevap alabileceğim kişilerden yardım alabilirmiyim.Rica etsem Henüz cevap alamadım:(
Re: Boşanma ilgili anlayamadığım bir problem